Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Co jsem zažil, tak funkci "nástěnných hodinek" asi nejlíp splňovaly Fortis Marinemaster White: ty byly díky světlému podkladu a kontrastním ručkám v pohodě čitelné i ze 4 metrů - a jako bonus jim po zhasnutí  ten ciferník nádherně tyrkysově zářil (bohužel jen tak první 1-2 minuty - sorry za neaktuální foto z archivu)...

post-18308-0-92202600-1427677614_thumb.jpg

Až budu vetchozrakej tak že neuvidím ani rafiky na Radiomirech, budu si muset něo podobného zase pořídit - ať nemusím jak infantilní úchyl šudlit prstem po prdelce Minie na AppleWatch, kvůli tomu aby na mě zahuhlala kolik je hodin...  :wheelchair:

https://www.youtube.com/watch?v=ttEfV1VXeBc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem zažil, tak funkci "nástěnných hodinek" asi nejlíp splňovaly Fortis Marinemaster White: ty byly díky světlému podkladu a kontrastním ručkám v pohodě čitelné i ze 4 metrů - a jako bonus jim po zhasnutí  ten ciferník nádherně tyrkysově zářil (bohužel jen tak první 1-2 minuty - sorry za neaktuální foto z archivu)...

...

Tyhle Fortisy jsem měl možnost před lety vidět a jejich čitelnost je opravdu nekompromisní. Takové nádražní hodiny na ruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...