Nestler Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Moony na Olsanske Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Jj, to je sice možný, ale takhle na fotce ty hodinky, alespoň na mne, působí docela sterilně, ale na živo to samozřejmě může být jinak.Jsou takovy sterilni i nazivo, ale mel jsem je venku jen asi 3 minuty. Az je upravim a nasadim na ruku, tak to snad bude lepsi
Dokusan Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Ja byl dnes na celnici.Tak ty precisty by se mi hodily Ac maji byt oboje 40mm, tak MWW pusobi o dost vetsi. Zatim je necham ve foliich a uvidim
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 @Dokusan Precisty jsou stalice, hned tak asi nepujdou. @Jeronimo Tak uz chapu proc si davas od chmg oddech Dnes musim byt v kanclu dyl, tak jsem v mezidobi hoMAS vybalil a prezul z tahu na gumu, ktera k nim prisla. Je tuha, nevoni vanilkou a je moc dlouha. Ale co byste chteli za ty penize
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 @Jeronimo Tak uz chapu proc si davas od chmg oddech
leebauer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 chronoklid. Vidim tu pandu nějak rozmazaně.Myslím že už dneska pít nebudu.
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Vidim tu pandu nějak rozmazaně.Myslím že už dneska pít nebudu. Klidně pij dáál.
financ Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Klidně pij dáál. zákazník, nebo kolega? Tak moc ti nehráblo Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem financ
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Kolega. Když mi řekl cenovku, tak jsem málem omdlel. Dnes by za to koupil hesalitové moony v inzerci. Ptal jsem se proč třeba nebral Béčka, když potřebuje něco aby byl vidět. Tak prej to má každej fejkař a to von nechtěl.
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Klidně pij dáál. Na tvou ruku nepatricne velke ( mels vzit ty PE ).
financ Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Kolega. Když mi řekl cenovku, tak jsem málem omdlel. Dnes by za to koupil hesalitové moony v inzerci. Ptal jsem se proč třeba nebral Béčka, když potřebuje něco aby byl vidět. Tak prej to má každej fejkař a to von nechtěl. kolik to váží? Nemá kolega vobouchaný zápěstí od obrubníků a kanálů? děsivý strojto je taková šupa, že se to ani nefejkuje
Doporučené příspěvky