Maxel Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Sobotní pohoda jak z vobrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 ty jsou božíDiky. Ze začátku jsem nebyl moc nadšený, ale ten safír a keramická luneta s nimi dělají moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 na vylete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 H1vidím užívaš si, pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anderson Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Hallstatt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Akuc: ano, diky, celkom su nositelne:) a vdaka miestnemu clenovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No ono siwi svejma fotkama SO42 tehdy zblbnul i mě. Nejdřív jsem dokonce váhal nad novejma ve žluté variantě, ale pak se tu objevily v inzerci klasiky v černé a bylo to. Jejich přesnost je ale vynikající a jsou to jedny z mých definitivních. Aktuálně větrám Steiny: No jo, asi za to můžou ty tvoje fotky. Ty jsem samozřejmě viděl nejednou. Ale víš že ani já nemám problém s hodinkama za pár tácu. Naopak věřím, že až si projdu ještě nějaký ty kousky co mě berou, skončím u něčeho z nižších pater a budu si užívat kolik toho nabízí za tak málo penízků. Ale zkusit se to musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No ono siwi svejma fotkama SO42 tehdy zblbnul i mě. Nejdřív jsem dokonce váhal nad novejma ve žluté variantě, ale pak se tu objevily v inzerci klasiky v černé a bylo to. Jejich přesnost je ale vynikající a jsou to jedny z mých definitivních. Aktuálně větrám Steiny: 20170909_180408.jpg Ty je ještě máš??? Mám pocit, že jsem je tu už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Dlouho jsem je sem nedával, ale mám je a pouštět se je zatím rozhodně nechystám. Jen se to nějak nesešlo s dobou, kdy jsem je měl na ruce a chutí fotit a dávat to sem Ty je ještě máš??? Mám pocit, že jsem je tu už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Jo, to chápu. Ty hodinky se fotí těžko a opravdu na to člověk musí být nastavený, aby z toho něco bylo. To Damaska, co jsem měl potom, byly pravý opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 To sme se sešli. Koupi Déček jsem řešil svýho času s oběma, 5tistovky máme aktuálně všichni tři a SOčkama nás Siwi nakazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 jojo, Ty, siwi a tano jste asi nejblíž mýmu hodinkovýmu vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Chvilku teď asi budu prudit s tímhle. Dobre ty! Parádne hodinky a seknu ti akurát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) jojo, Ty, siwi a tano jste asi nejblíž mýmu hodinkovýmu vkusu tak tak Dobre ty! Parádne hodinky a seknu ti akurát Díky, nakonec jsem taky skončil u Béček.Rozhodně se nějakou chvilku ohřejou, ale ještě je toho v plánu dost. Ať je i ten hodinkovej život trochu rozmanitej. Upraveno 9. září 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Siwi, Tano - kluci moc děkuji .Radost opravdu dělají . Určitě jedny z definitivních :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 image.jpg mooooony -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 mooooony -)Jasná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 image.jpg Taky čučim na toho pinďoura na dvanáctce.Mooony jasan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Dneska jsem se vypravil na houby a musim rict, ze mise splnena. Nasli jsme houby Ale to jsem cekal, tady zacinaji rust nekdy na prelomu rijna / listopadu a sbirame do prosince. Na ruce Vostok Amphibia 420662, v ruce dymka od RX Pipes Upraveno 9. září 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky