Brolo Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Poslední dny jedině takto, jsem velmi spokojen. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 @ Brolo, krasne su. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Hezký pátek vinšuji.Tobě taky, tyhle fotky mám rád. DSC_8088res.jpgJsou hezké, k nim se musí člověk dopracovat. Zde nejsou rozhodující peníze, ale ten krásný pocit dotvořit si je k obrazu svému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Dneska pracuju z domova, ale i tak nemuzu nechat tu pazouru prazdnou. A taky se obcas musim nadechnout cersteho vzduchu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Zvikendieva sa :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Baví mě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ..nuda s bacilem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Konecne patek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Tak do třetice... Upraveno 6. října 2017 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Dnes v práci takto... Respektive pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Poslední dobou skoro furt. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Piatkove Junkersy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Seš dobrej sběratel ty jo.Neříkám nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Odpoledne vypučený Géčka: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 pokus so starym remenom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Ještě jednu a už dám dnes pokoj. Prostě mě berou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Jsou hezké, k nim se musí člověk dopracovat. Zde nejsou rozhodující peníze, ale ten krásný pocit dotvořit si je k obrazu svému. jo, to jsem se dopracoval, pěkně děkuju. přes osm let na foru a výsledek = ruský hodinky na odrbanym natostrapu. nejsem si jist, zda je to ten správnej obraz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Alpiny bez starosti do práce i po ní....sice je mám k výměně ale asi to zruším 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 jo, to jsem se dopracoval, pěkně děkuju. přes osm let na foru a výsledek = ruský hodinky na odrbanym natostrapu. nejsem si jist, zda je to ten správnej obraz DSC_8051res.jpg DSC_8058res.jpgVím, že máš určitě i hodinky jiné než ruské a na neodrbaném nanostrapu, ale jdeš svou vlastí cestou. Já si taky pořizuji věci, příkladně hodinky, které se líbí mě a mě dělají radost. Takže to co ti dělá radost, je ten správný obraz a směr. Hodnota věcí se nedá vždy měřit cenou. Edit: ta druhá fotka je moc hezká. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky