Miloshu Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Phantom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nejen na ruce, ale i v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Barevnej patek...Parada! Tyhle jsem vzdycky chtel, ale nikdy na to nedoslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 MíraMíra: novinka? Jestli jo, tak gratulka. Tenhle kousek jsem mel moznost vyzkouset a musim rict, ze jako hodne slusny a nadcasovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Jo jo. Mám je už podruhé a za danou cenu jsou fakt hodně povedený.Už je mám chvilku doma, ale nějak nebyl čas je sem fláknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 MíraMíra: hlavne je neprodavej jsou to dospele kukacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Mno víš jak to tady je.Jako líbí se mi moc, jinak bych si je ani podruhé nekoupil a to už se sháněj o něco hůř, ale nějak mi trochec narostlo zápěstí a trochu bojuju s nastavením délky tahu. Buď jsou moc natěsno, nebo naopak. Tak snad si to nějak sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Vánoční úklid znamená uklidit se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Hmm, tak tomu rikam misto pro tyhle studeny dny. Jak panorama, tak PP paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Tím slovem setrim, jak se da, ale reknete mi nekdo jediny duvod, proc je nemit jako jedny hodinky nafurt? Na te gume jim to navic tak slusi . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Roman I.: dobra kombinace, hodinky a tricko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Vánoční úklid znamená uklidit se. Pecka Honzo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Díky za pozitivní ohlasy:-) Na tahu jsou ještě o třídu výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Tím slovem setrim, jak se da, ale reknete mi nekdo jediny duvod, proc je nemit jako jedny hodinky nafurt? Na te gume jim to navic tak slusiTak jestli si vzal praci na mori, tak je fakt vsechno naprosto OK ;-) Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Tím slovem setrim, jak se da, ale reknete mi nekdo jediny duvod, proc je nemit jako jedny hodinky nafurt? Na te gume jim to navic tak slusi . Sent from my iPhone using TapatalkMm-ka jsou supr-velice rad na ne vzpominam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Grandiozní ráno... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Jinak ja dneska volil jednoznačně-bude se cestovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Moc pěkné grandiózní ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky