tano Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Pekne, Andy. Libi se mi posun od hodinek do 36mm k vetsim a vetsim kusum. Rikam tady a ted, ze do ruka o do dne te uvidime s PAMama na ruce:))Kide, to si uplne nemyslim. Ale nikdy nerikej nikdy, ze jo. Jeste bych rad ponosil Marky XV. Tak spis timhle smerem...@Vit Nene, majitel je stastny, ze je ma a ja mam zase POcka, takze jsem taky v klidu. Jen jsem chtel ty Colty zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Rolex Air King 114200. Trochu male, ale stejne se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 To by mě taky zajímalo ... nový nebo od pána tyhlenikdyneprodám? Pan kolega je má ještě v sejfu, takže jsou tu teď dvoje...A diky, tohle vypadá na delší vztah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Šest hodin v čekárně u dětskýho zubaře a načínám sedmou... z toho pět hodin probíhá výkon na mým potomstvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 A vsechno OK, martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Až na účet ...snad jo. Druhej kousek ještě v narkóze, ale dusič je fakt profík, tak snad cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Tri dny zpět, zase jsem to zapomněl postnout. Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Až na účet ...snad jo. Druhej kousek ještě v narkóze, ale dusič je fakt profík, tak snad cajk. Ať to dopadne dobře ...A současně dotaz, nevystřelíš nějakou recenzičku na ty tvý prezidenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Tri dny zpět, zase jsem to zapomněl postnout.Jakube, takový to divný ztmavení části tlačítek chronografu, co to je? Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Ať to dopadne dobře ...A současně dotaz, nevystřelíš nějakou recenzičku na ty tvý prezidenty?Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Dnes velmi milé překvapení v práci. Můj nehodinkový kolega si přál u Ježíška mechanické hodinky a myslím, že stejně nehodinkový Ježíšek nezvolil vůbec špatně. Tak jsem je blýskl společně s Fortiskama, které jsem dnes vyvětral. Jsou trošku umaštěný, pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Pan kolega je má ještě v sejfu, takže jsou tu teď dvoje...A diky, tohle vypadá na delší vztah... Hmm, to jsem překvapen Gratuluju jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"... pozitivní zpráva, budu se těšit. Zkus to stihnout před druhým kolem prezidentských voleb, ať tě to negativně neovlivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Šest hodin v čekárně u dětskýho zubaře a načínám sedmou... z toho pět hodin probíhá výkon na mým potomstvu. 11012018535-1a.jpg kdybys měl aspoň puštěné chrono ať to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Dark side 888 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Dark side 888 Moc hezké, jak svítí lumi?(barva, intenzita) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Dnes som bol pre pštrosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"...Na tohle se fakt těším a aktivně vyčkávám už od konce října, kdy jsi říkal, že bys jí chtěl do týdne napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Jakube, takový to divný ztmavení části tlačítek chronografu, co to je?He he, asi otisk prstu. Hodinky už tady nemám, abych se na to podíval. Je to keramicka čast tlačítka a jediné vysvětlení je otisk. Vzdycky se snažím na fotce zachytit opravdu vše. : )) Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky