Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Seiko

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pekne, Andy. Libi se mi posun od hodinek do 36mm k vetsim a vetsim kusum. Rikam tady a ted, ze do ruka o do dne te uvidime s PAMama na ruce:))

Kide, to si uplne nemyslim. Ale nikdy nerikej nikdy, ze jo. Jeste bych rad ponosil Marky XV. Tak spis timhle smerem...

@Vit Nene, majitel je stastny, ze je ma a ja mam zase POcka, takze jsem taky v klidu. Jen jsem chtel ty Colty zkusit ;)

Odesláno

To by mě taky zajímalo ... nový nebo od pána tyhlenikdyneprodám? :lol2:

Pan kolega je má ještě v sejfu, takže jsou tu teď dvoje...

A diky, tohle vypadá na delší vztah... ;)

Odesláno

Až na účet :D

...snad jo. Druhej kousek ještě v narkóze, ale dusič je fakt profík, tak snad cajk.

Odesláno

Až na účet :D

...snad jo. Druhej kousek ještě v narkóze, ale dusič je fakt profík, tak snad cajk.

Ať to dopadne dobře ...

A současně dotaz, nevystřelíš nějakou recenzičku na ty tvý prezidenty?

Odesláno (upraveno)

Tri dny zpět, zase jsem to zapomněl postnout.:)

Jakube, takový to divný ztmavení části tlačítek chronografu, co to je?

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Ať to dopadne dobře ...

A současně dotaz, nevystřelíš nějakou recenzičku na ty tvý prezidenty?

Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"...

Odesláno

Dnes velmi milé překvapení v práci. Můj nehodinkový kolega si přál u Ježíška mechanické hodinky a myslím, že stejně nehodinkový Ježíšek nezvolil vůbec špatně. Tak jsem je blýskl společně s Fortiskama, které jsem dnes vyvětral. Jsou trošku umaštěný, pardon. :)

Odesláno

Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"...

pozitivní zpráva, budu se těšit. Zkus to stihnout před druhým kolem prezidentských voleb, ať tě to negativně neovlivní  :lol2:

Odesláno

Šest hodin v čekárně u dětskýho zubaře a načínám sedmou... z toho pět hodin probíhá výkon na mým potomstvu.

attachicon.gif11012018535-1a.jpg

kdybys měl aspoň puštěné chrono ;)

ať to dobře dopadne

Odesláno

Na tohle se fakt těším a aktivně vyčkávám už od konce října, kdy jsi říkal, že bys jí chtěl do týdne napsat  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Jakube, takový to divný ztmavení části tlačítek chronografu, co to je?

He he, asi otisk prstu. Hodinky už tady nemám, abych se na to podíval. Je to keramicka čast tlačítka a jediné vysvětlení je otisk. Vzdycky se snažím na fotce zachytit opravdu vše. : ))

Upraveno uživatelem JamesLurk
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...