Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Seiko

post-30673-0-45355100-1515675409_thumb.jpg

;)

post-30673-0-54725600-1515675448_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Pekne, Andy. Libi se mi posun od hodinek do 36mm k vetsim a vetsim kusum. Rikam tady a ted, ze do ruka o do dne te uvidime s PAMama na ruce:))

Kide, to si uplne nemyslim. Ale nikdy nerikej nikdy, ze jo. Jeste bych rad ponosil Marky XV. Tak spis timhle smerem...

@Vit Nene, majitel je stastny, ze je ma a ja mam zase POcka, takze jsem taky v klidu. Jen jsem chtel ty Colty zkusit ;)

Odkaz ke komentáři

Ať to dopadne dobře ...

A současně dotaz, nevystřelíš nějakou recenzičku na ty tvý prezidenty?

Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"...

Odkaz ke komentáři

Dnes velmi milé překvapení v práci. Můj nehodinkový kolega si přál u Ježíška mechanické hodinky a myslím, že stejně nehodinkový Ježíšek nezvolil vůbec špatně. Tak jsem je blýskl společně s Fortiskama, které jsem dnes vyvětral. Jsou trošku umaštěný, pardon. :)

Odkaz ke komentáři

Recenze je hotová, musím jen dofotit pár fotek... a překonat znechucení z poslední aférky tady na fóru, kdy si jeden pán "něco zkoušel"...

Na tohle se fakt těším a aktivně vyčkávám už od konce října, kdy jsi říkal, že bys jí chtěl do týdne napsat  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jakube, takový to divný ztmavení části tlačítek chronografu, co to je?

He he, asi otisk prstu. Hodinky už tady nemám, abych se na to podíval. Je to keramicka čast tlačítka a jediné vysvětlení je otisk. Vzdycky se snažím na fotce zachytit opravdu vše. : ))

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...