MíraMíra Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Tenhle model splňuje všechno co jsem chtěl, kromě datumu. Takže za sebe bych se vůbec nezlobil, kdyby převzal aspoň ten "date" Obrovská gratulace kolego!Jsou nádherný a určitě ti nějakej ten pátek vydrží.
Radik Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Dik, urcite vydrzi, cejtim to v kostech
MíraMíra Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Myslím, že jestli nevydrží, tak jedině proto, že je nahradí jiný R. Já ještě jednou aspoň ty Tagy.Vím, s.ru je všude, ale taky jsou fajn.
Sicik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Úžasné titanové Traserky a perfektní PM2 Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Opčka jsou good..jsou tady dost podceňované,ale ja myslim,ze milne...jsou dobry a vyborne se nosi-uzivej
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Máš naprostou pravdu, nevypadají na to, ale jsou super Opčka jsou good..jsou tady dost podceňované,ale ja myslim,ze milne...jsou dobry a vyborne se nosi-uzivej
shewcza Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Ještě něco ze včerejšího setkání. Musím se přiznat, že na fotkách mi nikdy nic neříkaly, ale na živo Vás přesvědčí o svých kvalitách. Moc pohodlné, skvělé zpracování a ta výška hodinek je něco naprosto návykového. Průhled je už jen takovou třešničkou na dortu. Radku díky.
mAra_ Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 taky obyč, šedá průměrnost Bez datumu se dá žít docela spokojeně :-)
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Jojo, tyhle hodinky jsou vyjimecky ve vsech smerech. Cekal jsem jestli je sem das. Taky dik
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Jojo, tyhle hodinky jsou vyjimecky ve vsech smerech. Cekal jsem jestli je sem das. Taky dik
orius Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Tangente jsou naživo úžasné hodinky. Měl jsem tu čest....Ještě něco ze včerejšího setkání. Musím se přiznat, že na fotkách mi nikdy nic neříkaly, ale na živo Vás přesvědčí o svých kvalitách. Moc pohodlné, skvělé zpracování a ta výška hodinek je něco naprosto návykového. Průhled je už jen takovou třešničkou na dortu. Radku díky.
Doporučené příspěvky