Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jo, díky. Víkend byl tentokrát hodně akční. A ty tvoje Seika ti taky musím pochválit. Řeklo by se pětky a co nadělají parády.

siwi: jednou jsi mi odpověděl, že se 5ky fotí sami. Měl jsi pravdu, je to něco jako Suma!

Odesláno

@shewcza Nic proti farkymu, ale prijde mi, ze pokud mas MM, tak tohle nechces ;)

Jinak ja od patku a cely vikend PO. Zitra je asi vystridam, ale spise jen tak ?z povinnosti?.

fcb5509736a6e3fb38a170ae48904524.jpg

4267b27f5fffb76d4cb6442980eed9b3.jpg

Odesláno

nerikam nic 3kila jsem mel 6kila i litry...tohle je uplne jina hodinka...

Ty jsi strelec a uz jen tak zkousis, co je ti libo, vis svoje :) Ja to bral spis z pohledu Shewczi, respektive ze sveho pohledu. Treba rok dva zpatky byly MM300 za 40k vysnene hodinky a neveril, ze by je nekdy mohl mit na ruce. Pak se drel a setril az si je konecne jeden den mohl koupit. Je z MM nadsenej, vsude je krasne foti. Takze kdyz uz si na sve vysnene hodinky nasetril a ma je, tak nechce neco, co se tvari jako Seiko, ale neni to Seiko. Jasne, ze to neni homage MM300, ale jako celkove. Ja kdyz pak uz videl na ruce ty homage vseho mozneho (62mas, FF atd.), tak uz jsem je taky nechtel a obratem letely z domu. Tim ale nerikam, ze nemuzou udelat radost jinde. Jen si proste myslim, ze Shewcza je uz dal, nez aby touzil po Anko ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...