LovecK Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tak jsem se jich dočkal . Velké díky Vojta1 za pomoc Jsou super! Jen ten origo řemen je strašný , bude to chtít něco nechat ušít. Na siti i tah se vysej, neco snad najdes v supliku, stejne toto neni hodinka pro tebe... Muzem zacit uzavirat sazky kdy budou v inzerci? Fuj to jsem dneska ale hnusne uprimnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Chlupacek u sochy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Strašně nerad lidem ubližuju... ale Filip je pryč... Je co nosit, přežít se to dá :-) Co se dá dělat, bude nám i s Pátkem chybět. Tak jsem se jich dočkal . Velké díky Vojta1 za pomoc Jsou super! Jen ten origo řemen je strašný , bude to chtít něco nechat ušít. Krásné hodinky, hnědý krokodýl jim sluší nejvíc.Možná bys ale mohl zkusit tu zelenou kůži od Beemana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 In the army now... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Přezuto na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Chorche- pekny, ja mel bejt rychlejsi v rozhodovani :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Chorche- pekny, ja mel bejt rychlejsi v rozhodovani :-).Díky. Zatím jsem moc spokojený i přes pár vad na kráse, se kterými jsem je koupil. Vypadá to, že zase budu nějakou dobu owg Protože, co mám RW, tak se Edoxy nedostaly na ruku, takže jdou do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 plznička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 TAKTO dopadnete, když vám nějaká svině vypustí rybník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Včera jsem předal Mudmastery nedočkavému juniorovi a konečně nasadil na LLD nový řemen od Zrniče, krásně sedí na výšku mezi nožkami hodinek a dokonale ladí s barvou indexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Na piatok Ooomegy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 No pěkně! Tyhle se nevidí každý den. Krásný jsou Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Dnes nieco jemne masovejsie ako GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Si dnes pilotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 A já se dnes potápím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Piatocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 G-shock Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky