Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dalo by se to udělat mnohem elegantněji

Souhlas, ale těžko říct, jestli by fotka pak vyvolávala tu náladu, kterou vyvolává teď (alespoň ve mě). Jedna věc je správně udělaná fotka, kterou třeba já asi nikdy nedokážu, a druhá věc jsou pocity, které v tobě, třeba i špatná fotka, nechá.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Souhlas, ale těžko říct, jestli by fotka pak vyvolávala tu náladu, kterou vyvolává teď (alespoň ve mě). Jedna věc je správně udělaná fotka, kterou třeba já asi nikdy nedokážu, a druhá věc jsou pocity, které v tobě, třeba i špatná fotka, nechá.

Mě se hlavně líbí to pozadí, ale hodinky jsou taky fajn.:)
Odkaz ke komentáři

ved sa hned necerti. diskutuju ci ta fotka je na kalendar alebo neni..

Fotka je hrozna, ale vobec som nemal ambiciu davat foto z mobilu do kalendara. V poslednej dobe sem tam pouzijem nejaku androidiu app a celkom mi pridu tie fotky vtipne. Ale ked to v niekom vyvolava daviaci reflex, tak s tym radsej prestanem... :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

Fotka je hrozna, ale vobec som nemal ambiciu davat foto z mobilu do kalendara. V poslednej dobe sem tam pouzijem nejaku androidiu app a celkom mi pridu tie fotky vtipne. Ale ked to v niekom vyvolava daviaci reflex, tak s tym radsej prestanem... :crying_anim:

v pohode peter, mne sa ta fotka ako momentka paci a nemam proti nej nic. sam sa takto obcas s fotkami hram. len mi ta fotka nepasuje do konceptu kalendara.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...