Chorche Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Dalo by se to udělat mnohem elegantněji Souhlas, ale těžko říct, jestli by fotka pak vyvolávala tu náladu, kterou vyvolává teď (alespoň ve mě). Jedna věc je správně udělaná fotka, kterou třeba já asi nikdy nedokážu, a druhá věc jsou pocity, které v tobě, třeba i špatná fotka, nechá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 redd shaga nikdy nevidel, inak si tento prispevok nedokazem rozumne vysvetlit To máš pravdu... chtěl jsem jen upozornit na to, že je prostě někdy zbytečné fotky upravovat (je to často jen na škodu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Kua a to som vyberal najdrahsi levny graficky program... Hazelblad som z plecniaku nevytiahol, bo sa zadrel zips... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Souhlas, ale těžko říct, jestli by fotka pak vyvolávala tu náladu, kterou vyvolává teď (alespoň ve mě). Jedna věc je správně udělaná fotka, kterou třeba já asi nikdy nedokážu, a druhá věc jsou pocity, které v tobě, třeba i špatná fotka, nechá. Mě se hlavně líbí to pozadí, ale hodinky jsou taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Ty Damaska teda na kalendar nejsou, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 redd má ale pravdu, takovýhle fotky přehnaně upravený z levnýho grafickýho programu jsou nekoukatelný. Dalo by se to udělat mnohem elegantněji Tak sa na ne nepozeraj. Je jedno ci ma pravdu, Co tu je doriti sutaz mladych fotografov? Pozri si nazov vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Bez uprav: Upraveno 30. května 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Upraveno v nejlevnějším grafickém programu (Picasa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 dnes sladěno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak sa na ne nepozeraj. Je jedno ci ma pravdu, Co tu je doriti sutaz mladych fotografov? Pozri si nazov vlakna. ved sa hned necerti. diskutuju ci ta fotka je na kalendar alebo neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Chtěl jsem trochu potáhnout gamma korekce ale nechal jsem to tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ved sa hned necerti. diskutuju ci ta fotka je na kalendar alebo neni.. Asi mate pravdu, ze je ta fotka prilis vytunena. Ale na prvni pohled ma kuliska...A to nemluvim o fotkach tech stejnych Damasko v prodejnim vlakne. Hodinky jsou to nevsedni a perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 To je kombinácia, či nie je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ved sa hned necerti. diskutuju ci ta fotka je na kalendar alebo neni.. Fotka je hrozna, ale vobec som nemal ambiciu davat foto z mobilu do kalendara. V poslednej dobe sem tam pouzijem nejaku androidiu app a celkom mi pridu tie fotky vtipne. Ale ked to v niekom vyvolava daviaci reflex, tak s tym radsej prestanem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Fotka je hrozna, ale vobec som nemal ambiciu davat foto z mobilu do kalendara. V poslednej dobe sem tam pouzijem nejaku androidiu app a celkom mi pridu tie fotky vtipne. Ale ked to v niekom vyvolava daviaci reflex, tak s tym radsej prestanem... v pohode peter, mne sa ta fotka ako momentka paci a nemam proti nej nic. sam sa takto obcas s fotkami hram. len mi ta fotka nepasuje do konceptu kalendara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 shagu co blbneš,s.er na ně,mě se to líbí.Já sem rád za každýho,kdo sem něco dá,je to perfektní vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 no a aby som len netliachal... normalne zacinam pochybovat ci su na predaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Zvykáme si na sebe. edit:obrázek Upraveno 30. května 2012 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Zvykáme si na sebe. edit:obrázek Perfektne su, gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 no a aby som len netliachal... normalne zacinam pochybovat ci su na predaj A zvykl sis na to ze kdyz rucicky ukazuji 4:45 je vlastne 9:45? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky