vladimir1979 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Sice nie na ruke, v ruke ale kolega dnes prekvapil ked to vytiahol zo skladu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Na zkousku...neni to spatny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2018 uživatelem Kid_A
MíraMíra Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Nové prezuti. ;-)Pecka. Jsou super!
pool1975 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Pecka. Jsou super!Díky. Nikdy jsem je neviděl naživo, ale moc se mi líbily na fotkách. Riskl jsem to a nelituji. A mesh jim jen přidal na kráse.
MíraMíra Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Dobře si udělal. Fakt mají něco do sebe. Za daný peníze fakt supr ráčmeny.
Kristian.nov Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Já dneska Autavie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A malá dostala první hodinky, když bylo to vysvrgo:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lazy Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Ty autávky jsou famozní! Moc sem nepíšu, nemám rád chrono a nejsem fanda vintage hodinek, ale toto vypadá super.
vladimir1979 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Dnes pracovné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 7002 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Dobré zas ráno ... Venku je poněkud větrno,sakra . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Pekny prazdniny vsem... tak jeste jednou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2018 uživatelem Kid_A
shewcza Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 pool1975: ten mesh je skvělej co? Sorry za datumy, ale když jsem na tu dv9jku koukak, tak jsem si sám sobě říkal, jestli je potřeba něco víc? Myslím, že s touhle dvojkou bych dokázal koexistovat až do důchodu. Škoda, že jsem taková zachtivená koza. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pool1975 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Shewcza: jj, je super. Můj první mesh v životě a velká spokojenost.
Dokusan Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Na datum nebyl čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Orisky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky