leebauer Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Co to je? Nějaký analogový digitálky?Říká se jim:"Jump Hour"Tyhle mají díky dvojitýmu zapouzdření ještě nezkorodovaný a hezky jdoucí strojek.Ale pouzdro už prostě hnije.Jinak jsou ze sedmdesátýhopátýho.Tehdy takovýhle digi dělal kdekdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Aha, díky, je to zajímavé, se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Které na dovolenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Jeď na dovču ala Maradona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 A vis ze bych vzal asi tudory-pripadaj mi takovy veselejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tudor, o rlx bych se ti po dobu tvé nepřítomnosti klidně postaral . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tudor, o rlx bych se ti po dobu tvé nepřítomnosti klidně postaral .jj, já taky, ehm, kde přesně bydlíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Já k moři beru Wardy, jen jim musím pořídit nějaké vesele nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Ve vláknu o kočkách dávají NATO zadara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak to vám pěkně děkuji za rady :-) Asi raději vezmu otloukánky od Rlx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Dej na jedny gumu a na dovcu ideal, ja bych rozhodne ted vzal ty Tdr, preci jen je to novinka a na slunicku kouzli naramne, spokojenost zaručena;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Dej na jedny gumu a na dovcu ideal, ja bych rozhodne ted vzal ty Tdr, preci jen je to novinka a na slunicku kouzli naramne, spokojenost zaručena;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 dneska letne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Kolegové, mějte všichni krásný víkend. Jej, jak já se těším na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 dneska letneNení to fake? (černobílé hodinky s nápisem deep blue) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tudor, o rlx bych se ti po dobu tvé nepřítomnosti klidně postaral .To chápu a pokud možno utop se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Far from the wedding crowd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Jinak krásne to máte, já dnes filky. Konečně trochu klidu u kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 ne to je zmateni imperialistickych reakcionaru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky