Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tvl, to je lev, ne?

Lev ne.Lvice.

A hardlex nepoškrábe.Mám tam safír.

A kromě toho bylo mezi námi ještě sklo.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno (upraveno)

Vítej f klubu! ;) já dnes paštiky...

Diky, do těch jsem ještě nedorostl Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Díky, už brzdim a začne letní vyprodej.

Ty wole, dneska jsi sotva v polovině dne a máš tu na ruce třetí hodinky  :clap: , ty seš fakt pacient  :lol2: .

Ale k poslednímu kousku gratuluju.

Odesláno

@Dokusan Gratulace! Jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi. A ted to nemyslim nijak zle. Taky se nebojis to protacet, ale me ty nove expy nejak nechytly tak, jak jsem cekal.

Odesláno

@Dokusan Gratulace! Jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi. A ted to nemyslim nijak zle. Taky se nebojis to protacet, ale me ty nove expy nejak nechytly tak, jak jsem cekal.

Expy rozhodne neplánují otočit, dlouho jsem je chtěl a jsem spokojenej. Točil jsem vždy hodinky za 10-15 tisíc, tohle je úplně o něčem jiném

Odesláno

Expy rozhodne neplánují otočit, dlouho jsem je chtěl a jsem spokojenej. Točil jsem vždy hodinky za 10-15 tisíc, tohle je úplně o něčem jiném

Tohle jsem si rikal u exp II a ted kazdej vecer brecim, jakej jsem wul.

Kazdopadne drzim palce.

Odesláno

Dokusane, ja kdyz jsem je bral, tak jsem taky nemyslel, ze bych je do mesice prodaval. A ejhle, stalo se. Jak jsem psal, s tim, ze hodinky tocis, jsem to nemyslel spatne, ba naopak.

Odesláno

Však já tobtak neberu... mám ty hodinky rad a jelikož jsem ještě hodinkovy začátečník, musím si je holt osahat. Expy považuji za náznak hodinkove dospělosti

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...