LukasX_cz Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Cestou domů jsem přesedlal na jinou značku a rovnou zkoušel lumi za svitu luny. Je tam něco z mobilu vidět? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Copa tuto je za rybnicek? Pěkné, patří k vodě jojo, je tech vod na jednom miste vic:-) mys dobre nadeje
tommasini Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Volnocasovky. Peknou nedeli vsem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondras_CZ Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Jedna ze vcerejsiho parneho dne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Bez dvou dní jsme spolu už dva roky a dva měsíce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Martine, to někomu nevydrží tak dlouho ani manželství :-)
snake Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Posledni dny zase premyslim-co na tom stoji tolik penez...breitling i treba omega umi (nebo spis v minulosti) udelat hodinky za tretinu ceny i s plastickym cifernikem...jako jsou pekny-je to rolex,ale proste nad tim premyslim...Tak jsem se vykecal-sorry - a preju peknou nedeli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Dokud jsem nahore-muzu polemizovat...jako priklad davam tyhle obycejny quartzky-v dnesni produkci omegy tento model sice uz neni,ale byla to vyborna prace...tesim se na ty novy bondovky-snad budou nazivo lepsi nez na fotkach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 novy, sedy jsem mel na ruce u Dusaka, fotky jsou prinejmensim zavadejici ;-)Dokud jsem nahore-muzu polemizovat...jako priklad davam tyhle obycejny quartzky-v dnesni produkci omegy tento model sice uz neni,ale byla to vyborna prace...tesim se na ty novy bondovky-snad budou nazivo lepsi nez na fotkach z eteru
martar Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Martine, to někomu nevydrží tak dlouho ani manželství :-)Ty dva roky, to je teprve takový začátek našeho vztahu! Rád bych napsal, že k těm dvěma měsícům a dvěma rokům mám v plánu přidat dalších nejmíň dvacet let, ale netuším, jestli tak dlouho vydržím. Šance na infarkt nebo sežrání krokoušem je dost velká
African Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Back in Africa s magicky modrým Zenithem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Jedna ze vcerejsiho parneho dne...Nemáš to vůbec zaostřený...
MíraMíra Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Back in Africa s magicky modrým Zenithem :-)Super! Tak velká gratulace. Líbí se mi hodně.Já furt stejně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Od nákupu permanentně na ruce a zatim spokojenost veliká. Tyhle micro brandy občas dokážou vyčarovat zázraky.
snake Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Uz sem nebudu davat zadny uvahy...Vy vite,ze jsem povahy nestálé a hned mi hážete brouka do hlavy,ze mi pomuzete od tech predraženejch hodinek...diky Vam za to,ale zatim je jeste necham doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 (upraveno) ;-) ! Upraveno 29. července 2018 uživatelem farkyostrava
tikzot Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Back in Africa s magicky modrým Zenithem :-)Dobře jsi udělal! Cifr je kouzelnej a celkový dojem hodinek je za me moc povedenej! Gratuluju!
farkyostrava Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 monstra moc monster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky