Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posledni dny zase premyslim-co na tom stoji tolik penez...breitling i treba omega umi (nebo spis v minulosti) udelat hodinky za tretinu ceny i s plastickym cifernikem...jako jsou pekny-je to rolex,ale proste nad tim premyslim...

Tak jsem se vykecal-sorry - a preju peknou nedeli ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

novy, sedy jsem mel na ruce u Dusaka, fotky jsou prinejmensim zavadejici ;-)

Dokud jsem nahore-muzu polemizovat...jako priklad davam tyhle obycejny quartzky-v dnesni produkci omegy tento model sice uz neni,ale byla to vyborna prace...tesim se na ty novy bondovky-snad budou nazivo lepsi nez na fotkach ;)

2b75efa9bbf0dd735a1018d8f1f8820d.jpg

z eteru

Odesláno

Martine, to někomu nevydrží tak dlouho ani manželství :-)

Ty dva roky, to je teprve takový začátek našeho vztahu! Rád bych napsal, že k těm dvěma měsícům a dvěma rokům mám v plánu přidat dalších nejmíň dvacet let, ale netuším, jestli tak dlouho vydržím. Šance na infarkt nebo sežrání krokoušem je dost velká :)

Odesláno

Back in Africa s magicky modrým Zenithem :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Back in Africa s magicky modrým Zenithem :-)

Dobře jsi udělal! Cifr je kouzelnej a celkový dojem hodinek je za me moc povedenej! Gratuluju!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...