pool1975 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Taky padi. Pěkný pátek všem.Parádní fotka. Ty umíš navnadit. Člověk si hned mysli, ze je nutne potřebuje.
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 (upraveno) U vody. Upraveno 7. září 2018 uživatelem kuncák7
shewcza Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 pool1975: díky :-) Kuncák7: Ty jo, dobrý. Kdo to fotil? Ne fakt pěkná fotka
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Vis co, jdi do pryc :-), no ja ne, no :-(.Neter.Tva fotka je super.
African Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Asi tak ... Fajnové Omegy, tu značku mám strašně rád :-)
snake Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Jedu takhle okolo hodinarstvi-rikam si-uz by mohly byt hotovy a ono jo...dostaly trosku něhy a jsou to pekny hodinky skoda jen,ze mne jsou maly a zena mi rekla prej co s tim budu delat ... Tak ale zas uplne maly mi nejsou ne?
vietor007 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Uz davno som sa tak netesil na piatok. Vikend dobre padne po tomto tyzdni.
patprom Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 To jo, jen to nesmi byt cosmodisc :-)))Nesmíš být srab a nosit jenom dětské velikosti :-) Stejně je to zvláštní, ještě před několika týdny bych nevěřil, že si zrovna tyhle pořídím a že mě budou tak bavit. I přes svou brutální vel. 46 se s nimi cítím naprosto pohodlně a nic mi nevadí
luka Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Jedu takhle okolo hodinarstvi-rikam si-uz by mohly byt hotovy a ono jo...dostaly trosku něhy a jsou to pekny hodinky skoda jen,ze mne jsou maly a zena mi rekla prej co s tim budu delat ... Tak ale zas uplne maly mi nejsou ne?Co je malý, to je hezký.Lepší trochu malý, než trochu velký.
Ivanhoe34 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Jedu takhle okolo hodinarstvi-rikam si-uz by mohly byt hotovy a ono jo...dostaly trosku něhy a jsou to pekny hodinky skoda jen,ze mne jsou maly a zena mi rekla prej co s tim budu delat ... Tak ale zas uplne maly mi nejsou ne? myslim ze uplne v pohode... musia sa pohodlne nosit, to je aka velkost?Ja stale rovnako...
kartagos Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Tak to Míro velká gratulace ( opět :-) ) ...
Doporučené příspěvky