Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to tak, UF13 je druh Liga Privada. Včera jsem dělal Bobovi nějaký fotky na web, tak sem si cvakl i hodinky. Když už byl ateliér rozbalenej :). A dík za pochvalu :)

Odesláno (upraveno)

Je to tak, UF13 je druh Liga Privada. Včera jsem dělal Bobovi nějaký fotky na web, tak sem si cvakl i hodinky. Když už byl ateliér rozbalenej :). A dík za pochvalu :)

Díky za za rozšíření obzorů (jako nekuřák jsem si to vyložil jako Úplně Fuj - level 13).

(tak a u Bohuša jsem skončil ...)  

:pokey:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Včera jsem si hrál v akváriu (15L koule ....), tak s těma rybama budu ještě chvilku otravovat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Ale houno,Víte,já poslední dobou kouřím málo,když jednou za týden,tak je to moc.Spíš se budu chystat pochytat rozumy na ty plnící pera a při té příležitosti,Ty by jsi mohl udělat nějaké fotky s dýmkama,nemusí machrovat jen Kuba /prischera/  :lol2:

Odesláno

Ale houno,Víte,já poslední dobou kouřím málo,když jednou za týden,tak je to moc.Spíš se budu chystat pochytat rozumy na ty plnící pera a při té příležitosti,Ty by jsi mohl udělat nějaké fotky s dýmkama,nemusí machrovat jen Kuba /prischera/  :lol2:

OK, není problém, klidně tě vyfotím s dýmkou v puse a perem v ruce.

:eek:

Třeba takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak,teď si mě teda vytočil,až se se málem pomočil  :lol2:  Ale ten vkus se tomu pánovi upřít nedá /sir W.Ch /  Jen se obávám ,že já bych tak nevypadal,bohužel.

Upraveno uživatelem bohus76
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...