jenik77 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 zelena modra, pro blazna dobra:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Trochu sem večer pracoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2018 uživatelem prischera
Vit Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 double Hezká fotka, to UF13 si tam píšeš fixou sám nebo to je z výroby?
quest987 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Dnesni vyleteni vyhlídka bednář a máj?
bohus76 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Hezká fotka, to UF13 si tam píšeš fixou sám nebo to je z výroby?Je to z výroby, Víte.
prischera Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Je to tak, UF13 je druh Liga Privada. Včera jsem dělal Bobovi nějaký fotky na web, tak sem si cvakl i hodinky. Když už byl ateliér rozbalenej . A dík za pochvalu
Vit Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Je to tak, UF13 je druh Liga Privada. Včera jsem dělal Bobovi nějaký fotky na web, tak sem si cvakl i hodinky. Když už byl ateliér rozbalenej . A dík za pochvalu Díky za za rozšíření obzorů (jako nekuřák jsem si to vyložil jako Úplně Fuj - level 13).(tak a u Bohuša jsem skončil ...) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Včera jsem si hrál v akváriu (15L koule ....), tak s těma rybama budu ještě chvilku otravovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2018 uživatelem Vit
bohus76 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ale houno,Víte,já poslední dobou kouřím málo,když jednou za týden,tak je to moc.Spíš se budu chystat pochytat rozumy na ty plnící pera a při té příležitosti,Ty by jsi mohl udělat nějaké fotky s dýmkama,nemusí machrovat jen Kuba /prischera/
Vit Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ale houno,Víte,já poslední dobou kouřím málo,když jednou za týden,tak je to moc.Spíš se budu chystat pochytat rozumy na ty plnící pera a při té příležitosti,Ty by jsi mohl udělat nějaké fotky s dýmkama,nemusí machrovat jen Kuba /prischera/ OK, není problém, klidně tě vyfotím s dýmkou v puse a perem v ruce. Třeba takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Tak,teď si mě teda vytočil,až se se málem pomočil Ale ten vkus se tomu pánovi upřít nedá /sir W.Ch / Jen se obávám ,že já bych tak nevypadal,bohužel. Upraveno 10. září 2018 uživatelem bohus76
blackwhit Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 klasika a moderna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Stale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Konečně jsem je sehnal.C9-5-day-automatic COSC "Harrison"
Dokusan Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Konečně jsem je sehnal.C9-5-day-automatic COSC "Harrison" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Oblíbené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Uplne fuj level 13 skoro sem vdech Acid cigarillo
Filip.J Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Vintage Monday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky