honza71 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Maly hodinky jsou na business to nejlepsi Btw v Mnichove je ted stopro nejvic Rlx na m2. A jinejch tu je samozrejme taky habakuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2018 uživatelem honza71
Kostra Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Dnes toho bylo na ruce docela dost, obrazil jsem Dušáka a Koscom. Asi nejlepší dojmy mám z BB58, ta velikost je dokonalá a nové Chronoris jsou taky mega pecka. Naopak BB GMT a BB chrono trošku zklamání. Celkem překvapil Ball ?za pár kaček? a nové Autávky jsou prostě a jednoduše famózní.
beeman Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 tak hujery jsou mnamozni, kolik kostuji? Dnes toho bylo na ruce docela dost, obrazil jsem Dušáka a Koscom. Asi nejlepší dojmy mám z BB58, ta velikost je dokonalá a nové Chronoris jsou taky mega pecka. Naopak BB GMT a BB chrono trošku zklamání. Celkem překvapil Ball ?za pár kaček? a nové Autávky jsou prostě a jednoduše famózní.
Kostra Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 tak hujery jsou mnamozni, kolik kostuji?Mají je tam za cca 130 kolíků na tahu. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Dnes toho bylo na ruce docela dost, obrazil jsem Dušáka a Koscom. Asi nejlepší dojmy mám z BB58, ta velikost je dokonalá a nové Chronoris jsou taky mega pecka. Naopak BB GMT a BB chrono trošku zklamání. Celkem překvapil Ball ?za pár kaček? a nové Autávky jsou prostě a jednoduše famózní.Hezky srovnani, mel bych jasno :-).
MíraMíra Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Dnes jsem narazil na tyhle MLka a musím říct, že když si odmyslím inspiraci, tak jsou moc pěkně udělaný.Foto bohužel dost špatný, ale live vypadaj fakt dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Ty Autavky jsou krasny, ale ...je to furt nej "jako".Za ty prachy spis asi El Primero.
villain83 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Asi tak, ETA 2892 +DD za tuhle cenu, to mne moc nebere. Ale krasny jsou.
villain83 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tak 2892 s DD je v bicompax reedici, tady ne, omluva.
MíraMíra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Něco zas dorazilo. Dostaly trochu péče a ještě nedělají hodně parády. Fakt plnotučný potápky, svítí to jak reaktor a možná ještě víc, safír tlustej jak pěst Buda Spencera a náramek by utáhl lokomotivu. Fakt bomba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 tyhle doxy sou proste bozi. furt me sere, ze sem je prodal, i kdyz teda vim, ze sem je nestihal nosit. ale za ty prachy, to neni vo cem. az pudou, tak pisni
MíraMíra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 tyhle doxy sou proste bozi. furt me sere, ze sem je prodal, i kdyz teda vim, ze sem je nestihal nosit. ale za ty prachy, to neni vo cem. az pudou, tak pisni Beru na vědomí.pěkný Miro já dnes CFBDík, však ty tvoje Scuby jsou taky supr.
PavelSch Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 S klidným vědomím můžu říct, že tyhle zůstanou
MíraMíra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 A ještě jednu. Fakt mě baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Da ist wieder da. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Dnes jsem narazil na tyhle MLka a musím říct, že když si odmyslím inspiraci, tak jsou moc pěkně udělaný.Foto bohužel dost špatný, ale live vypadaj fakt dobře.Málem jsem je koupil nový v modré variantě, ale nakonec jsem vzal ty Tudory. Možná se na ně ještě dostane, doufám, že je uvidím v Brně na SEWu.
Doporučené příspěvky