PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Oranžády. Jen tak, dovolená je daleko. Ten Isofrane je pro moji ruku moc festovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Je hrozne tlustej, ja ho mel ctyrikrat, porad jsem se presvedcoval, ze tentokrat si ho uz necham a nezustal mi ani jeden. Mel jsem i lepsi gumaky, nez ISOfrane, nebo minimalne o dost pohodlnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Ještě jedna a už s těma bronzovkama přestanu prudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Ještě jedna a už s těma bronzovkama přestanu prudit Kolega má objendané C60 Bronze Pro 600, jsem na tu obnošenou bronz moc zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Je hrozne tlustej, ja ho mel ctyrikrat, porad jsem se presvedcoval, ze tentokrat si ho uz necham a nezustal mi ani jeden. Mel jsem i lepsi gumaky, nez ISOfrane, nebo minimalne o dost pohodlnejsi.Pravda, pravda. Když on ale tak krásně voní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Vypadla mi plomba a do zubu mám díru jako do pr... Tak jsem vytáhl Orienty, aby byl den aspoň trochu veselejší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Pravda, pravda. Když on ale tak krásně voní....Ja mel nedavno gumu ala ISO (ja vim...) tusim od Borealis a zcela zodpovedne rikam, ze mi sedela mnohem lip, jak ISOfrane. Mekka, poddajna, tlusta tak akorat. Vonava, navic za cca ctvrtinu ceny. Mne na ISOfranu krome tloustky vadily i ty poutka, pokazdy mi to vodiralo pazouru a tlacilo to jako krava. Uz ho nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Když jsem je koupil, tak jsem je hned odložil, protože takové malé lentilky přece nebudu nosit. Zvláštní jak rychle se názor na tyto věci mění. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Bond style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Chronographe Suisse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Doslova na ruce Oboje jsou boží a nevím ani které nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Dlouho jsem je neměl na ruce. Nějak jsem je zanedbával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Nedělní chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Vzpomínka na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 jentak z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Zatím furt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Dnes tohle a hned zjistuju, ze jsem jim nekde pridal smouhu na skle, sakra.Ale tah je skvelej, jsem rad, ze jsem si na nej pockal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 dobre rano ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Hujeri v pondelok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky