Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Dobre rano? IMG_7342.jpgTyhle jsem na fóru ještě neviděl. Pěkné. Dobře by se vyjimaly v sekci Jaké Wardy máte právě na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Dnes taky jednoduche ND Ta patina k těm chlupům parádně jde :-))) Nic pro slečinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Dneska mimopracovní povinnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ta patina k těm chlupům parádně jde :-))) Nic pro slečinky :-) Presne tak. Plesnivky k plesnivcovi @Kid_A Dik, jsou super. A jsem rad, ze jeste nezacaly patinovat rucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Presne tak. Plesnivky k plesnivcovi @Kid_A Dik, jsou super. A jsem rad, ze jeste nezacaly patinovat rucky hihi, u eltonu nikdy nevis:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 seda k sedy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Krasna fotka, LovčeK. Je fajn videt daytony na ruce bez folií :-))) Díky, jsou to babičky z roku 2009, takže rozhodně ne panenským blánama... Moc pěkná varianta dayton, se mi s tímto cifrem víc líbí tato ocelová luneta než keramická Mluvíš mi z duše, bílý tyhle 116520 a černý keramický 116500 je ideální kombo Rozmohl se nám tu takový nešvar ........ Daytony na každé druhé ruce ....Já už je mám asi rok... A ať nejsem OT, tak dneska plechový SD, ať se jen tak smutně neválejí a dostanou se na vzduch Edit: a zas mě tu Rybíz štengruje! Upraveno 26. února 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Včéra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nový přírůstek. Jedna z nejpovedenějších limitek Christopher Ward fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Už druhý týden spolu (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Díky, jsou to babičky z roku 2009, takže rozhodně ne panenským blánama... Mluvíš mi z duše, bílý tyhle 116520 a černý keramický 116500 je ideální kombo Já už je mám asi rok... A ať nejsem OT, tak dneska plechový SD, ať se jen tak smutně neválejí a dostanou se na vzduch Edit: a zas mě tu Rybíz štengruje! Pěkné to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ještě jednaLimitka s SH21 v manualnom prevedeni? Puzdro je take ako na C9 5 Day Small-Second? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Aby mi neprislo zase par zprav at to nenosim a hodim do banky a tak...ja je vlastne nenosim vubec,ale rad se na ne mrknu,udelam fotku,porozmyslim jestli dat sklo s kyklopem a nahodim na ruku-kdyz je cas...a za 10minut jsou zas v krabici Ani jsem to neserizoval-nema to cenu...to je hroznej punk tohleto ale hodinky jako fajnovy-nezene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 fjh z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Limitka s SH21 v manualnom prevedeni? Puzdro je take ako na C9 5 Day Small-Second?Ne, je v to Unitas 6498-1 manual Wind. Pouzdro je jiné, jsou z roku 2011. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Podarene su. Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Aby mi neprislo zase par zprav at to nenosim a hodim do banky a tak...ja je vlastne nenosim vubec,ale rad se na ne mrknu,udelam fotku,porozmyslim jestli dat sklo s kyklopem a nahodim na ruku-kdyz je cas...a za 10minut jsou zas v krabici Ani jsem to neserizoval-nema to cenu...to je hroznej punk tohleto ale hodinky jako fajnovy-nezene ten kyklop jim chybi, ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky