Rici-Pici Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Zácpička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Kožka fakt better Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Taky BB.Furt moc baví.To to baveni dnes rychle preslo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2019 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Dneska R.A.F.k.y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Dobří holuby se vracejí. Tak Mě chyběli, že jsem je musel pořídit znovu. Za všechno může Vitek s jeho super fotkama hodinky pěkné, fotka pěkná, ale ta čeština...:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) To to baveni dnes rychle preslo E3ABD8CF-9CBC-43C2-813D-8DD52EFDBCFA.jpegO slonikovi musis hezky twl... :) Jo a na ruce nemam nic,protoze se nudim a fotit to nebudu-su linej Upraveno 15. května 2019 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Furt čumim do země a když jednou zvednu hlavu, je toho kolem dost zajímavýho. Letky s čápem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Seiko) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Za ty prachy jim není co vytknout! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 To to baveni dnes rychle preslo E3ABD8CF-9CBC-43C2-813D-8DD52EFDBCFA.jpeg Baví furt, to není důvodem prodeje. Vytknout jim nemůžu prakticky nic. Dobrý hodinky to jsou a počítám, že jsem je neměl naposledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Baví furt, to není důvodem prodeje. Vytknout jim nemůžu prakticky nic. Dobrý hodinky to jsou a počítám, že jsem je neměl naposledy. To si děláš kozy, ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) To si děláš kozy, ne? :D Normal, ne? Mám plán. Upraveno 15. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Normal, ne? Mám plán. To jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Budeš brzo staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Normal, ne? Mám plán. To s plánem tu už padlo tolikrát :-), sám se ho též držím :-), jen už si nepamatuji, radši, ten původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Tyjo říkám si, že jsem sice magor, ale ne tak velkej. Snad každý hodinky mně vydržely víc jak rok. Neříkám, že pořád na ruce, ale vydržely. Že bych je pouštěl po pár týdnech je pro mě nepředstavitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Já se aktuálně rozhoduju mezi pár kousky a bohužel si úplně nemůžu a ani vlastně nechci dovolit je mít všechny, takže mi jde vlastně o to si ty hodinky zkusit a ujasnit si jak mi vyhovujou, což bohužel nezjistím za pár minut na krámě, ale za pár týdnů ano. Už když je kupuju, tak vím, že po nich chci zkusit ještě pár konkrétních dalších a je to holt vždycky něco za něco.Možná to zní jako blbost, ale tak to teď mám.Výběr už se dost zužuje a brzo bude snad jasnej favorit a ten by pak měl už vydržet podstatně dýl. Upraveno 15. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 ...vcera a dnes King Power skeleton ..;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky