Nestler Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 6:0 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 8:0 sorry, musel jsem jeste jednou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Pořád teď tak nějak přemýšlím co dál, jestli něco pustit, co pustit a co koupit. Nový bondovky? Paneraie? Jiný rolady? Nějaký IWC? Hrozný... Ale copato?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Ale copato?! Zrovna ty bys to měl chápat já ti tenkrát aspoň narovinu říkal, že definitivní neexistují a budu rád když OPčka vydrží do podzimu. Uvidíme no, nějak teď fakt nevím co bych. Ts tvoje bondovky jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Zrovna ty bys to měl chápat já ti tenkrát aspoň narovinu říkal, že definitivní neexistují a budu rád když OPčka vydrží do podzimu. Uvidíme no, nějak teď fakt nevím co bych. Ts tvoje bondovky jsou skvělý. Měls pravdu, no... Definitivní neexistujou. Aspoň ne ty definitivní věčně na ruce. Tak hledej. Třeba modrý Pelagosy bys mohl zkusit. A když s nima vydržíš dostatečně dlouho než se já stačím otřepat z těch svejch posledních úletů, pomohl bych ti pak od nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Dycky Orient Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Měls pravdu, no... Definitivní neexistujou. Aspoň ne ty definitivní věčně na ruce. Tak hledej. Třeba modrý Pelagosy bys mohl zkusit. A když s nima vydržíš dostatečně dlouho než se já stačím otřepat z těch svejch posledních úletů, pomohl bych ti pak od nich Pelagosy už mám za sebou, respektive už jsem je jednou chtěl a nakonec vzal North Flagy. Teď už mě neberou ani jedny. Ty bondovky ale jo, bys mi je klidně mohl střelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Po hokeji..a piv bylo nejmíň to co gólů..ne-li víc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Airman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Seikokot pod drobnohladom, na ruke furt, ine nemam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Uz to ani neserizuju...ale vite jak-to nutkani nasadit aspon na ruku-no blazen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Sobotny ulet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Uz to ani neserizuju...ale vite jak-to nutkani nasadit aspon na ruku-no blazen Tyhle jsou ale moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 I po tech 12 letech me bavi a sklo maj jak kdyby ho neměli;-) loveit! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Na ruce včera, dnes a zítra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Dnes Hamtumace Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Vcera jsem se vozil... ...tak to musim sepsat dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Clovek na tu praci nema chvilku klidu.... ale chlupac ma pravdu: ?Je vikend, panicku. Jdem delat lumparny!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Další kafe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky