Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Pořád teď tak nějak přemýšlím co dál, jestli něco pustit, co pustit a co koupit. Nový bondovky? Paneraie? Jiný rolady? Nějaký IWC? Hrozný...

Ale copato?! :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna ty bys to měl chápat :D já ti tenkrát aspoň narovinu říkal, že definitivní neexistují a budu rád když OPčka vydrží do podzimu. Uvidíme no, nějak teď fakt nevím co bych. Ts tvoje bondovky jsou skvělý.

Měls pravdu, no... Definitivní neexistujou. Aspoň ne ty definitivní věčně na ruce. Tak hledej. Třeba modrý Pelagosy bys mohl zkusit. A když s nima vydržíš dostatečně dlouho než se já stačím otřepat z těch svejch posledních úletů, pomohl bych ti pak od nich :)

Odkaz ke komentáři

Měls pravdu, no... Definitivní neexistujou. Aspoň ne ty definitivní věčně na ruce. Tak hledej. Třeba modrý Pelagosy bys mohl zkusit. A když s nima vydržíš dostatečně dlouho než se já stačím otřepat z těch svejch posledních úletů, pomohl bych ti pak od nich :)

Pelagosy už mám za sebou, respektive už jsem je jednou chtěl a nakonec vzal North Flagy. Teď už mě neberou ani jedny. Ty bondovky ale jo, bys mi je klidně mohl střelit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...