Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Nosím je stále častěji...vždycky když sem líný ráno naštelovat automaty...za ty prachy super

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo Ondro jsem nevěděl že máš ND :eek: nezašel bys někdy na kafe nebo pivko po práci? Nikdy jsem je neviděl naživo a moc rád bych to napravil ale neznám právě nikoho z okolí kdo je má

Mam je uz nejakej mesic, uz jsem je tu kdysi daval. Na pivo samozrejme muzem, jen posledni dobou to mam takove napjate a "po praci" pro me znamena tak po 22h. Druha pulka cervna uz ale snad bude lepsi. Cas od casu me uhanej. Uz mam pocit, ze jsem uz slibil pivo pulce fora a furt nic ;)

Odkaz ke komentáři

Mam je uz nejakej mesic, uz jsem je tu kdysi daval. Na pivo samozrejme muzem, jen posledni dobou to mam takove napjate a "po praci" pro me znamena tak po 22h. Druha pulka cervna uz ale snad bude lepsi. Cas od casu me uhanej. Uz mam pocit, ze jsem uz slibil pivo pulce fora a furt nic ;)

Dobře dobře, zkusím se připomenout v druhé půlce června :) já vím, že máš/ měls ty původní ale tyto mi unikly.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...