Micey Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Maxeli, nadhera. Mimochodem v sobotu budu v Pisku, nejsi odcamcad a nedal bys jedno u Reineru? Ja furt univerzaly, pac nic jinyho nemam:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Dneska ještě jedna: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 (upraveno) SNZG15 jsou pochroumaný u hodináře, Ray 3 jsou pochroumaný u hodináře, tak jsem si včera večer nasadil tah na SNXS79 a chvilku je ponosil, aby se natáhly, že si je vezmu na dnešek, ráno je změřím a dělají přes minutu do plusu... Tak mě to znechutilo, že jsem je zase uložil do krabičky a zdeptaný vytáhl tyhlety baterky. A ty nekoukají nalevo napravo a furt si šlapou svých +12 sekund za měsíc, nemusí se po týdnu nebo dvou ležení rozhýbávat a seřizovat, prostě je vezmu a jdu. Proč já je vlastně mám jako zálohu? Dyť si to nezaslouží. Žeru na nich tu vteřinovku. Proč je nenosím častěji? Jo, protože se mi na nich nelíbí nožky. Jinak by neměly chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2019 uživatelem Filip.J
Ace84 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Léto a voda k Doxám sednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Maxeli, nadhera. Mimochodem v sobotu budu v Pisku, nejsi odcamcad a nedal bys jedno u Reineru? Ja furt univerzaly, pac nic jinyho nemam:)Yo, sem z Písku. Ale zrovna teď víkend budu na letišti v Hradci, OSH 2019. Šajze, mohli sme dát jedno. Příště.
Ivo_S Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Já už 2 týdny jen tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 SNZG15 jsou pochroumaný u hodináře, Ray 3 jsou pochroumaný u hodináře, tak jsem si včera večer nasadil tah na SNXS79 a chvilku je ponosil, aby se natáhly, že si je vezmu na dnešek, ráno je změřím a dělají přes minutu do plusu... Tak mě to znechutilo, že jsem je zase uložil do krabičky a zdeptaný vytáhl tyhlety baterky. A ty nekoukají nalevo napravo a furt si šlapou svých +12 sekund za měsíc, nemusí se po týdnu nebo dvou ležení rozhýbávat a seřizovat, prostě je vezmu a jdu. Proč já je vlastně mám jako zálohu? Dyť si to nezaslouží. Žeru na nich tu vteřinovku. Proč je nenosím častěji? Jo, protože se mi na nich nelíbí nožky. Jinak by neměly chybu. IMG_20190612_235143.jpg přesně, ty nožky mě by se tak líbily SGG729 - daydate, 100m, titan...ale ty nožky
Bembeg Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 GMT u lékaře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 ps2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelSch Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Konečně šla teplota trochu dolů, takže dneska to na kůži zvládnu.
Dokusan Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Trochu jsem tu patinaci zrychlil. Jinak na těch 38mm se dá celkem rychle zvyknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 to jsem tu jediny, kdo tu tento tyden, pri vyroci nosi vlka? Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavelpu27 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Čtvrteční vintážky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Když máte šest týdnů nechodící sádru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Fugu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 A jedem na koup?k;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Pošmournej den... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 to jsem tu jediny, kdo tu tento tyden, pri vyroci nosi vlka? Sent from my iPhone using Tapatalk Ono mít vlka v tomto počasí není žádná výhra.
Doporučené příspěvky