kamilb Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Tak nejako No sou perfektní co ti na to mám říct, se uklidňuju že by mi byly velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Zkoušel jsem. IWC bohužel mázlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ragu: jak velký máš zápěstí? Ty Pamy asi potrebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Sedí skvěle! Oboje, ale který víc, sám víš Upraveno 23. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ragu: jak velký máš zápěstí? Ty Pamy asi potrebuju...Cca 17-17,5. Měl jsem tohle jsou 42, stejný jako má Maxel. Měl jsem i klasický 44 a nevypadaly nepatričně, pohodlností ale sedí líp tyhle. I když prodavač mi ty 42 dost vehementně vymlouval, že prý mám jít do klasiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Jiskry v housti. Mam strach, at to neblafne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Díky, já bych taky šel do 44mm. Potrebuju to vyzkoušet. Kde jsi je zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Díky, já bych taky šel do 44mm. Potrebuju to vyzkoušet. Kde jsi je zkoušel?Carollinum. Čekám ještě na nový zboží od IWC, údajně během měsíce by měly dorazit keramický chrona. Chce to vyzkoušet na ruku, jak říkám, ty 42 sedí skvěle, ale jak podotknul ten prodejce - časem by mohl hlodat červík pochybnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Taky jsem zkoušel různý Pamy, taky mám zápěstí cca 17,5 cm a taky mi všichni říkali ať jdu do 44 mm, ale přijde mi, že ti ty 1392 sedí hezky. Sám furt váhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Seděly skvěle a pocitově líp. Ještě sám nevím jak to dopadne, naštěstí nespěchám. S prodejem Moonu už mám asi jasno, tak dám peníze pod peřinu a budu přemýšlet. Ve hře jsou PAM, IWC a Seamastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Seděly skvěle a pocitově líp. Ještě sám nevím jak to dopadne, naštěstí nespěchám. S prodejem Moonu už mám asi jasno, tak dám peníze pod peřinu a budu přemýšlet. Ve hře jsou PAM, IWC a Seamastery.Vnímal jsem to taky tak.Nemáš to jednoduchý, no.Po Moonech se mi stýská, nový vlnky se povedly, PAM, IWC... člověk aby vydělával jen na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Si je necham, sou uplne supr, holt budu muset vic stridat. Jinak obligatni nedele ve chramu konzumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Vnímal jsem to taky tak.Nemáš to jednoduchý, no.Po Moonech se mi stýská, nový vlnky se povedly, PAM, IWC... člověk aby vydělával jen na hodinky. Stesk po Moonech ti umím rychle vyřešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Odpolední výlet - přehrada Hracholusky a na ruce Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Po dlooouhý době větračka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Stesk po Moonech ti umím rychle vyřešit Já vím a kolikrát už ti taky skoro píšu, ale chtěl bych se dostat do stavu, kdy mám jen jedny "lepší" hodinky a pár obyč na zabití nudy, jenže se nějak furt nedokážu rozmyslet, který budou ty jedny lepší. Teď si dávám trochu pauzu, protože už mi z toho hrabalo a nechám si to trochu sednout.Jsem naivka, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 A sem jednu cIMG_20190621_190807523_HDR.jpgFugu je fajn ... u nás v modré ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Jo, i já jsem chtěl "ty jedny", ale ani napodruhý to nevyšlo, třetí nazvat těmi pravými už jsem si netroufnul. Něco rozprodám, ale co bude dál, to taky nevím Já vím a kolikrát už ti taky skoro píšu, ale chtěl bych se dostat do stavu, kdy mám jen jedny "lepší" hodinky a pár obyč na zabití nudy, jenže se nějak furt nedokážu rozmyslet, který budou ty jedny lepší. Teď si dávám trochu pauzu, protože už mi z toho hrabalo a nechám si to trochu sednout.Jsem naivka, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Nej univerzály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky