spiderer Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 No ba ? kde?s byl ta dlouho??? Cartiery pořád fungujou!Tady je to strašná nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Radku, nejak jsem to flakal, uz me ty hodinky tak nebavej no Cartiery mam pres rok a nevim co bych koupil misto nich - Rolex nechci z principu a chtel bych neco lepsiho a moc nevim co, k AP, PP atd me to netahne a asi se mi za to nechce davat prachy navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Po dlouhé době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Radku, nejak jsem to flakal, uz me ty hodinky tak nebavej no Cartiery mam pres rok a nevim co bych koupil misto nich - Rolex nechci z principu a chtel bych neco lepsiho a moc nevim co, k AP, PP atd me to netahne a asi se mi za to nechce davat prachy navic A co VC a model Overseas? Ty tady snad nikdo ani nema, dle webovek stoji hrisny penize (20k euro), pritom na chronu se daji sehnat nove za 14k, coz je teda velky rozdil.. I tak jsou ty ceny u ocelovych kousku hrozne vysroubovany, at uz jde o kohokoli z tech top znacek. Porad ale existuje nekolik tisic vyrobcu, trebaze se tady na foru toci mozna par desitek, hodinekovej svet tak v nasem podani vypada ponekud mensi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Radku, nejak jsem to flakal, uz me ty hodinky tak nebavej no Cartiery mam pres rok a nevim co bych koupil misto nich - Rolex nechci z principu a chtel bych neco lepsiho a moc nevim co, k AP, PP atd me to netahne a asi se mi za to nechce davat prachy navic JLC? Šíře nabídky je omračující a vo nudnej kousek tam zakopneš dost těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Axel VC asi dobry, Overseas se mi libi chrona, ale na ruce jsem je zatim nemel, tak nevim jestli by jiskra preskocila ale diky za tip, myslim, ze zajimavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 VC jedním slovem nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Chytam posledni svetlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Dnes poprvé na ruce... první Seika, první hodinky na tahu po 20ti letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Tissot Heritage 1973 Chrono C2D19387-8B55-48EF-88BB-732724C736F7.jpegGratulujem, teraz som ich mal v Ríme na ruke a bohužiaľ na mna obrovský kus hodiniek. Ak by niekto chcel mám jedny čo čakajú na vyzdvihnutie v predajni v LM a ja sa ich vzdám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Radku, nejak jsem to flakal, uz me ty hodinky tak nebavej no Cartiery mam pres rok a nevim co bych koupil misto nich - Rolex nechci z principu a chtel bych neco lepsiho a moc nevim co, k AP, PP atd me to netahne a asi se mi za to nechce davat prachy navic Ty mrakousovy GePecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Nebo ty palomovy JLC MC..slintám nad nimi už co je tam dal. Krásný dospělý hodinky! Cuká mi to, ale zase jsem neplánovaně překročil hodinkovej budget a snažím se držet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Dneska DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Po dlhšom čase Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Dobre rano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 To sú staré plechové. Nové keramické sú len legenda. A ja som sa potešil, že naozaj existujú. Nevadí, tak skúsim radšej Yettiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Na rannom slniecku a pokus s handrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky