sibirnaya Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Posledni noc v Abu Dhabi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 dlouho tu nebyl Tombed style...napravuji 20191010_124505.jpghoď nějakou fotku lumi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 hoď nějakou fotku lumi Sent from my iPhone using Tapatalkok vecer zkusím ale nebude to žádný zázrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Tak jsem se probral a dám na radu některých kolegů z fóra... Krásné, přesné, spolehlivé GMT 50 Years Seamaster zůstanou doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) SARBy nebo co... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191010/ab9b20a6f90d80f21da56a9e92b07b28.plist Upraveno 10. října 2019 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Moje nové kombo :-) ?.dvojité S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Andy: Já jako vůbec nechápu, jak si nekdo může koupit defakto SARBy za pade a vůbec takovýhle peníze utrácet za Seika. Grand Seiko - to je něco jako Grand Dacia, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 dneska to měl pošťák těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Tak si je někde ulovil? Moc pěkný IWC ING. To je jakej průměr? Upraveno 10. října 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Pro snazší ORIENTaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Tak si je někde ulovil? Moc pěkný IWC ING. To je jakej průměr?ty horní mají 46, Mission Earth. Bál jsem se velikosti, ale jsou strašně příjemný dobře sedí i na tahu. Pocitově jak 44mm béčka. Mám k nim i gumu, tak jsem zvědavý, od tý si hodně slibuju. Druhý jsou 42mm. Jsem nevěděl jaký, tak jsem vzal oboje. Vyzkoušíme, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) ty horní mají 46, Mission Earth. Bál jsem se velikosti, ale jsou strašně příjemný dobře sedí i na tahu. Pocitově jak 44mm béčka. Mám k nim i gumu, tak jsem zvědavý, od tý si hodně slibuju. Druhý jsou 42mm. Jsem nevěděl jaký, tak jsem vzal oboje. Vyzkoušíme, uvidíme Aha, když už, tak už. V poslední době mi taky nějak vrtaj hlavou. Jsou super! Upraveno 10. října 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Andy: Já jako vůbec nechápu, jak si nekdo může koupit defakto SARBy za pade a vůbec takovýhle peníze utrácet za Seika. Grand Seiko - to je něco jako Grand Dacia, ne?ale fujSeiko je jedna z nejlepších, ne-li nejlepší hodinářská společnost na světě. I vobyčejný 033 jsou boží a působí že stojej daleko víc než stojej. GS jsou finishem úplně jinde, kam se hrabe RLX, AP, atd, Credor - thats just mental. Ručně malovaný cifry starou tradiční metodou, hodinky stojej třeba $600k a sou celý kluby sběratelů. Quartz krizi vyvolali, benefitovali na tom a benefitujou doteď, pěstujou vlastní krystaly, dělaj kompletně od A do Z všecko in-house, mi ukaž kdo todle má? Nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 no vidis doktore, aspon si sa nieco naucil a teraz sup - kupit si nejake Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) ...nic... ale je fajn slyšet, že "ne-li nejlepší hodinářská společnost na světě", od HH borce potěší Upraveno 10. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 ...nic... ale je fajn slyšet, že "ne-li nejlepší hodinářská společnost na světě", od HH borce potěší az ma to donutilo otvorit suflik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 ...nic... ale je fajn slyšet, že "ne-li nejlepší hodinářská společnost na světě", od HH borce potěší Kamaráde já fakt nechtěl poučovat ani nic podobnýho, ten výčet věcí, který sem si 100% jistej že znáš ber spíš jako zdůraznění mejch důvodů proč sem měl potřebu to napsat. Jen si prostě myslim, že Seiko má hodně nezaslouženej rep a nahlížení. A fakt je mám rád. A taky mám rád tu větu jednoho slavnýho sběratele (za boha si nevzpomenu na jméno), která zní "Seiko discontinues more awesome watches then most watch companies ever release." Každopádně já sem nikdy žádný GS neměl, pár sem jich měl tu možnost vyzkoušet v ruce a na ruce, teď sem jedny koupil a myslim že pokud se nestane nic zásadního, tak už je neprodám. A vintage Seiko svět je ještě víc mentální než RLX vintage svět, takže až budu starej, budu mít místnost jen pro hodinky a budu si tam chodit leštit vintážní Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 hoď nějakou fotku lumiSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Epstein: Taky jsem si pootvíral, čau blackheade SKX o něco horší než AP ale asi budou, to si zas nelžeme do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky