bobi Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Džíemtý v hokně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 20191010_184252.jpgtak to není taková hrůza Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Kamaráde já fakt nechtěl poučovat ani nic podobnýho, ten výčet věcí, který sem si 100% jistej že znáš ber spíš jako zdůraznění mejch důvodů proč sem měl potřebu to napsat. Jen si prostě myslim, že Seiko má hodně nezaslouženej rep a nahlížení. A fakt je mám rád. A taky mám rád tu větu jednoho slavnýho sběratele (za boha si nevzpomenu na jméno), která zní "Seiko discontinues more awesome watches then most watch companies ever release." Každopádně já sem nikdy žádný GS neměl, pár sem jich měl tu možnost vyzkoušet v ruce a na ruce, teď sem jedny koupil a myslim že pokud se nestane nic zásadního, tak už je neprodám. A vintage Seiko svět je ještě víc mentální než RLX vintage svět, takže až budu starej, budu mít místnost jen pro hodinky a budu si tam chodit leštit vintážní Seika 2:no pointa je v tom, ze ten doktora prispevek Andymu byla ironie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Epstein: Taky jsem si pootvíral, čau blackheade SKX o něco horší než AP ale asi budou, to si zas nelžeme do kapsy.čau dochtore, dobry jsou co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 A nikdy mě nepřestane bavit přidávat k lepšímu, že na ně nedávno byla čekačka delší než na sub date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 A nikdy mě nepřestane bavit přidávat k lepšímu, že na ně nedávno byla čekačka delší než na sub date no a ze pry konci, tak jsem nic nenechal nahode, a jedny pro jistotu objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 no pointa je v tom, ze ten doktora prispevek Andymu byla ironie :lol2: tak to mi nedoslo, ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 2: 2: 2: tak to mi nedoslo, ?? 2:nevadi, pekne si to napsal, za to by te meli pozvat na Seiko sraz alespon jako hosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Až tak jako seikařsko - militantně, to už se dneska tolik nenosí, dobrá práce! Upraveno 10. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Tak jsem se probral a dám na radu některých kolegů z fóra...Krásné, přesné, spolehlivé GMT 50 Years Seamaster zůstanou doma :-)Děláš dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 nevadi, pekne si to napsal, za to by te meli pozvat na Seiko sraz alespon jako hosta Toz voni me pozvali, ja i naky seika mam, ale todle je fakt haluz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 ty horní mají 46, Mission Earth. Bál jsem se velikosti, ale jsou strašně příjemný dobře sedí i na tahu. Pocitově jak 44mm béčka. Mám k nim i gumu, tak jsem zvědavý, od tý si hodně slibuju. Druhý jsou 42mm. Jsem nevěděl jaký, tak jsem vzal oboje. Vyzkoušíme, uvidímeNo neke! Gratulace To jsou ty od toho Slovinca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 nojono, díknejsou, nakonec jsem vzal jiný, bez papírů. Prasátko dostalo zabrat už Missionama a ještě se půjdu po neděli mrknout do banky, co půjde z domu. A dlouhodobě si asi nechám jen jedny.Ale furt nevím který, od každých se mi líbí něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nejsem srabZ titanovýma by sis netroufl, co? Nejsem SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Prdnu sem fotku, pak tu chvilku nejsem a co se tu nespusti. Ale dobry, pobavil jsem se, hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Koukam, ze Tapka mi tu fotku nejak zprznila. Ale prisaham, ze po tech trech pivech, lahvi vina a trech Zacapach to mam tady na displeji mobilu fakt ostry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Hmm, Andy zrejme slusnej oddil! To se Ti to leje s tak paradnima GS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 To vis, kdyz to plati strejda Prajs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Won ten roulex zas taková nuda není ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 No obzvlast kdyz si sladis outfit podle vterinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky