Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Kamaráde já fakt nechtěl poučovat ani nic podobnýho, ten výčet věcí, který sem si 100% jistej že znáš ber spíš jako zdůraznění mejch důvodů proč sem měl potřebu to napsat. Jen si prostě myslim, že Seiko má hodně nezaslouženej rep a nahlížení. A fakt je mám rád. A taky mám rád tu větu jednoho slavnýho sběratele (za boha si nevzpomenu na jméno), která zní "Seiko discontinues more awesome watches then most watch companies ever release."

Každopádně já sem nikdy žádný GS neměl, pár sem jich měl tu možnost vyzkoušet v ruce a na ruce, teď sem jedny koupil a myslim že pokud se nestane nic zásadního, tak už je neprodám. A vintage Seiko svět je ještě víc mentální než RLX vintage svět, takže až budu starej, budu mít místnost jen pro hodinky a budu si tam chodit leštit vintážní Seika 2:

no pointa je v tom, ze ten doktora prispevek Andymu byla ironie :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty horní mají 46, Mission Earth. Bál jsem se velikosti, ale jsou strašně příjemný dobře sedí i na tahu. Pocitově jak 44mm béčka. Mám k nim i gumu, tak jsem zvědavý, od tý si hodně slibuju. Druhý jsou 42mm. Jsem nevěděl jaký, tak jsem vzal oboje. Vyzkoušíme, uvidíme

No neke! Gratulace :)

To jsou ty od toho Slovinca?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...