DaLo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 GO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 (upraveno) A obcas bych je nejradsi otocil Upraveno 5. května 2020 uživatelem DaLo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 2 hodinami, dawe009 napsal: Pokud si je neprodával někdy před 10 lety, tak asi ne Ale v tvém kraji nějakou dobu pobývaly Dawe, Tvoje zase pobývají v mém kraji . Pořád s odchylkou -1 z a dva měsíce. Už je nepustím. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 13 minutami, Fajkus napsal: Dawe, Tvoje zase pobývají v mém kraji . Pořád s odchylkou -1 z a dva měsíce. Už je nepustím. Jsou super. Vůbec mi to nepřipomínej, bych si nafackoval, že jsem je prodal Ale aspoň je máš ty a přeju ti je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 3 minutami, dawe009 napsal: Vůbec mi to nepřipomínej, bych si nafackoval, že jsem je prodal Ale aspoň je máš ty a přeju ti je Díky, fakt mi dělají radost. Viděl jsem, si taky užíváš pěkný kousek RS ND, tak snad se Tě už budou držet. V nějakém předešlém příspěvku jsi to napsal správně. Zpátky ke kořenům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 11 minutami, Fajkus napsal: Díky, fakt mi dělají radost. Viděl jsem, si taky užíváš pěkný kousek RS ND, tak snad se Tě už budou držet. V nějakém předešlém příspěvku jsi to napsal správně. Zpátky ke kořenům. Jsem rád, že jsou zrovna u tebe Buď zdráv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 @kartagos Vždycky tady ty tvoje Béčka rád vidím... Co jsem doma, nosím Géčka, a hodobóžový hodinky se na ruku moc nedostanou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Nasadil jsem žíněnku na SARBy a jako celkem dobrý. Maj to u mě holky těžký. Takový pěkný hodinky a na ruku se skoro nedostanou :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Trochu vám to tu rozbiju putovními "digitron zlatkami". Koho by zajímalo víc, ať koukne do vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Dnes mě čeká pernej den, tak něco co vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Dneska na železničáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 ... tak nevím zda doma přiznat nový přírůstek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ahoj, v souvislosti s přechodem serveru na novou verzi jsem dělal analýzu problémů s výkonem. Jako jeden z nejvýraznějších vlivů z toho vychází existence příliš dlouhých vláken, se kterými si už systém fóra nedovede efektivně poradit. Proto potřebuji přesunout aktivitu z tohoto vlákna do nového, které jsem právě založil: Co máte právě na ruce? [2020] Předpokládám, že většinu příspěvků můžete od této chvíle směřovat tam. Zde bych nechal několik dnů na doběh diskuzí (ale zkuste tady prosím neplevelit) a poté toto vlákno zamknu. Omlouvám se za nepohodlí. Budete za to odměněni tím, že se diskuse v novém vlákně bude načítat podstatně rychleji. Sem už prosím nepřispívejte (krom odpovědi). Přesuňte se prosím do Co máte právě na ruce? [2020] Děkuji za pochopení a respektování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 V 3. 5. 2020 v 12:43, jovani napsal: na chvilu vyslo aj slniecko ... Ahoj, co je to za model? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 boli to mini turtle SRPD19 ... dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 boli to mini turtle SRPD19 ... dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Nevím proč, ale pořad jsou moje číslo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Ahoj, v souvislosti s přechodem serveru na novou verzi jsem dělal analýzu problémů s výkonem. Jako jeden z nejvýraznějších vlivů z toho vychází existence příliš dlouhých vláken, se kterými si už systém fóra nedovede efektivně poradit. Proto potřebuji přesunout aktivitu z tohoto vlákna do nového, které jsem právě založil: Co máte právě na ruce? [2020] Předpokládám, že většinu příspěvků můžete od této chvíle směřovat tam. Zde bych nechal několik dnů na doběh diskuzí (ale zkuste tady prosím neplevelit) a poté toto vlákno zamknu. Omlouvám se za nepohodlí. Budete za to odměněni tím, že se diskuse v novém vlákně bude načítat podstatně rychleji. Sem už prosím nepřispívejte (krom odpovědi). Přesuňte se prosím do Co máte právě na ruce? [2020] Děkuji za pochopení a respektování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky