Návštěvník Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Frostie: ty vole nejsi tu prvni den, tak sakra zmensuj ty plachty, co fotka to billboard ...V klidu neurotiku. Aspoň dobře vidím. Co chlup na ruce, to originál
gas Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Kua Romane kazdy neni takovy vatar jag Ty a nema rychly internet ! To ne.ser ! Cekas smajlika co hajzliku ? Tak jo
Juraj11 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ma to svetlo ? Cena ? Taky uz prd vidim Tak uz sem to nasel 129 ?Hele a není to náhodou ta lupa na pájení?Včera sem na to koukal,ale naštěstí mi ještě zrak slouží
gas Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Gasik posnidal a vyrazi za hranice vsednich dnu
Vit Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Ma to svetlo ? Cena ? Taky uz prd vidim Tak uz sem to nasel 129 ? Ne, jen 129 Kč.Světlo i baterky jsou součástí balení.
Ohm-Aztec Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Gasik posnidal a vyrazi za hranice vsednich dnu Tvl, pepsi a celozrnnej chleba... tohle se nemělo stát... Edit: A ještě k tomu v 5:40! Upraveno 17. října 2012 uživatelem Ohm-Aztec
bedja Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 ..normálně nesnídám..ale gasík mě dost navnadil..
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Aldo, taky to mam dnes do zelena Vidim tam nějakej tahák,nebo je to věnování?
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 To je věnování :-) Tak si honem tu gumu převleč,at se neošoupe
Cyril Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Jen krátce na zkoušku Mühle Glashüte Marinus GMT. Naživo nevypadají vůbec špatně..... Dnes dorazily poštou z pražského Chronoshopu sem, na moravskou základnu, aby se na ně tady mohl mrknout jeden zákazník.....Za mě super! Upraveno 17. října 2012 uživatelem Cyril
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Jen krátce na zkoušku MG. Naživo nevypadají vůbec špatně..... Dnes dorazily poštou z pražského Chronoshopu sem, na moravskou základnu, aby se na ně tady mohl mrknout jeden zákazník.....Za mě super! vypadají parádně http://oceanictime.blogspot.cz/2011/02/muhle-glashutte-marinus-gmt-new.html Upraveno 17. října 2012 uživatelem Daemonultimate
bandicoot Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Cyrile, supr. Z ceho je luneta? edit, myslel jsem vlozku lunety Upraveno 17. října 2012 uživatelem bandicoot
misoo Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) neskutocne su... pohlad z boku - to puzdro so zubkami lunety je bomba!! hodil by sa im aj nejaky poriadny masivny tah... edit: pozeram ze origo vyzera super Upraveno 17. října 2012 uživatelem misoo
Cyril Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Díky hoši. Jsou fakt parádní. A to jsem rozmazlený z Panerai! Nemám k nim tady ale papíry, takže materiál lunety nezjistím. Voní vanilkou, jak na některých dalších MG. Ale dloubal jsem do ní nehtem a z gumy asi není. Jestli je to keramika, plast, tvrdá guma nebo kov budeme muset zjistit v papírech, které zůstaly v Praze na obchodě. Tam se také budou hodinky vracet. Zákazník chtěl vidět pouze úroveň zpracování a bude si objednávat jiné. Takže tyto jsou volné....
Quido Morava Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Díky hoši. Jsou fakt parádní. A to jsem rozmazlený z Panerai! Nemám k nim tady ale papíry, takže materiál lunety nezjistím. Voní vanilkou, jak na některých dalších MG. Ale dloubal jsem do ní nehtem a z gumy asi není. Jestli je to keramika, plast, tvrdá guma nebo kov budeme muset zjistit v papírech, které zůstaly v Praze na obchodě. Tam se také budou hodinky vracet. Zákazník chtěl vidět pouze úroveň zpracování a bude si objednávat jiné. Takže tyto jsou volné.... fajne a pekne !
Doporučené příspěvky