Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frostie: ty vole nejsi tu prvni den, tak sakra zmensuj ty plachty, co fotka to billboard ...

V klidu neurotiku. Aspoň dobře vidím. Co chlup na ruce, to originál :D

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Ma to svetlo ? Cena ? Taky uz prd vidim

Tak uz sem to nasel 129 ?

Hele a není to náhodou ta lupa na pájení?Včera sem na to koukal,ale naštěstí mi ještě zrak slouží B)

Odesláno

Ma to svetlo ? Cena ? Taky uz prd vidim

Tak uz sem to nasel 129 ?

Ne, jen 129 Kč.

Světlo i baterky jsou součástí balení.

Odesláno (upraveno)

Jen krátce na zkoušku Mühle Glashüte Marinus GMT. Naživo nevypadají vůbec špatně..... :smile_anim:

Dnes dorazily poštou z pražského Chronoshopu sem, na moravskou základnu, aby se na ně tady mohl mrknout jeden zákazník.....Za mě super!

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

neskutocne su... pohlad z boku - to puzdro so zubkami lunety je bomba!! hodil by sa im aj nejaky poriadny masivny tah... :)

edit: pozeram ze origo vyzera super :smile_anim:

3895-bild11271410522.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Díky hoši. Jsou fakt parádní. A to jsem rozmazlený z Panerai! Nemám k nim tady ale papíry, takže materiál lunety nezjistím. Voní vanilkou, jak na některých dalších MG. Ale dloubal jsem do ní nehtem a z gumy asi není. Jestli je to keramika, plast, tvrdá guma nebo kov budeme muset zjistit v papírech, které zůstaly v Praze na obchodě. Tam se také budou hodinky vracet. Zákazník chtěl vidět pouze úroveň zpracování a bude si objednávat jiné. Takže tyto jsou volné.... :happybday:

Odesláno

Díky hoši. Jsou fakt parádní. A to jsem rozmazlený z Panerai! Nemám k nim tady ale papíry, takže materiál lunety nezjistím. Voní vanilkou, jak na některých dalších MG. Ale dloubal jsem do ní nehtem a z gumy asi není. Jestli je to keramika, plast, tvrdá guma nebo kov budeme muset zjistit v papírech, které zůstaly v Praze na obchodě. Tam se také budou hodinky vracet. Zákazník chtěl vidět pouze úroveň zpracování a bude si objednávat jiné. Takže tyto jsou volné.... :happybday:

fajne a pekne !

:smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...