filo-boxer Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 115200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Ja nedavno zjistil ze Brajtle jednu dobu vlastnil Sinn a ze Navitimery neni B-model ale Sinnovej Konkretne se jedna o Sinn 903 To odvoláš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) A ještě k brajtlím - já bych pro změnu chtěl ty Colty, pro mě asi nejpovedenější Béčka. Jj, s tím souhlasím! Ale nový se už skoro nedají sehnat... Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Ja nedavno zjistil ze Brajtle jednu dobu vlastnil Sinn a ze Navitimery neni B-model ale Sinnovej Konkretne se jedna o Sinn 903Sinn Breitling nevlastnil, na konci 70 let, kdyz byl Breitling v insolvenci, Helmut Sinn koupil patentova prava na cifernik Navitimer. Tak jsem to nekde na webu cetl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Sinn Breitling nevlastnil, na konci 70 let, kdyz byl Breitling v insolvenci, Helmut Sinn koupil patentova prava na cifernik Navitimer. Tak jsem to nekde na webu cetl . Tohle už je varianta, se kterou dokážu žít... A to mám Sinn moc rád a na 657 velmi rád vzpomínám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Tak jsem zjistil tyto informace, ale o tom vlastnicvi jsem to cetl taky, byl to teda zrejme chybne Sinn's flight computer, the 903, was introduced after Sinn bought the rights to use the dial lay-out of Breitlings 806 and 809 Navitimer watches. This was a result of Breitling's bankruptcy in 1979. Unlike the Ollech & Wajs Aviation which was essentially a rebadged Breitling, Sinn used a different watch movement, the handwound Lemania 1873 which is the same movement the Omega Speedmaster used. This was chosen to match the "tri-compax" lay-out of the dial that Sinn now owned the rights to. A "tri-compax" chronograph has subdials at 3, 6, and 9 o'clock. Later, Sinn added automatic versions of the 903 using the Valjoux 7750 movement. (Photo from Hans Mennink's excellent Sinn 903 review) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Včera, dnes ale zitra už ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Tak jsem zjistil tyto informace, ale o tom vlastnicvi jsem to cetl taky, byl to teda zrejme chybneMně se ten Navitimer bor.del na ciferníku líbí, dokonce Sinn odstraňuje hlavní nevýhodu Breitlingu - má 100 m WR, ale komu furt vystvětlovat, že to není breitling ani kopie. Že jo? Na pazouře mám dnes tohle, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Me se z tech Navi Sinnu nejvic libi ty s moonfazi a manualni lemanii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) nechutná podobnost a moje snové (edit - foto) Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 nechutná podobnostChybí ti tam O&W. A tady krásný článek na WuS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Pro mě jedny z definitivních: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 a teraz to roztočíme... Co je to za řemen ? Na první pohled jsem myslel, že je to RubberB, ale není ... THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Co je to za řemen ? Na první pohled jsem myslel, že je to RubberB, ale není ... THX Máš pravdu, je to iba taký noname, ale žiaľ krátky, teraz zháňam dlhší. Aj tvôj by som bral, keby bol čierny. Z náramku nechcem dať dole fóliu, kým si nebudem istý, že sú to hodinky pre mňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Chybí ti tam O&W. A tady krásný článek na WuS. Tady jsem našel ještě další "varianty" navitimeru, a že ji je:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 dial lay-out of Breitlings 806 and 809 Navitimer watches. http://www.watchlife....aspx?tabid=144 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 dnes červenou nit k červenému svetru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Brrr. Docela ses trefil, zvedani zeleza mi rika stejne malo, jako Becka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Mám na ruce Béčka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky