Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Ja nedavno zjistil ze Brajtle jednu dobu vlastnil Sinn a ze Navitimery neni B-model ale Sinnovej

Konkretne se jedna o Sinn 903

Sinn Breitling nevlastnil, na konci 70 let, kdyz byl Breitling v insolvenci, Helmut Sinn koupil patentova prava na cifernik Navitimer. Tak jsem to nekde na webu cetl .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zjistil tyto informace, ale o tom vlastnicvi jsem to cetl taky, byl to teda zrejme chybne

Sinn's flight computer, the 903, was introduced after Sinn bought the rights to use the dial lay-out of Breitlings 806 and 809 Navitimer watches. This was a result of Breitling's bankruptcy in 1979. Unlike the Ollech & Wajs Aviation which was essentially a rebadged Breitling, Sinn used a different watch movement, the handwound Lemania 1873 which is the same movement the Omega Speedmaster used. This was chosen to match the "tri-compax" lay-out of the dial that Sinn now owned the rights to. A "tri-compax" chronograph has subdials at 3, 6, and 9 o'clock. Later, Sinn added automatic versions of the 903 using the Valjoux 7750 movement. (Photo from Hans Mennink's excellent Sinn 903 review)

post-20025-044607700 1352643008.jpg

post-20025-060814500 1352643028.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zjistil tyto informace, ale o tom vlastnicvi jsem to cetl taky, byl to teda zrejme chybne

Mně se ten Navitimer bor.del na ciferníku líbí, dokonce Sinn odstraňuje hlavní nevýhodu Breitlingu - má 100 m WR, ale komu furt vystvětlovat, že to není breitling ani kopie. Že jo?

Na pazouře mám dnes tohle,

post-1551-045432200 1352644148.jpg

Odkaz ke komentáři

Co je to za řemen ? Na první pohled jsem myslel, že je to RubberB, ale není ...

THX :)

Máš pravdu, je to iba taký noname, ale žiaľ krátky, teraz zháňam dlhší. Aj tvôj by som bral, keby bol čierny. Z náramku nechcem dať dole fóliu, kým si nebudem istý, že sú to hodinky pre mňa.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...