Tommek Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Bre rano borci, videli jste nove fliegery? Za me super, nove a presto maji takovy nadech starsich modelu...vice info: https://www.fortis-swiss.com/flieger/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommek Odesláno 13. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 A cast toho sloganu / oduvodneni Bicompax je super: Let’s be real: if you need to stop hours you`re probably too slow anyway. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Z postupného odhalování detailů jsem se začal obávat, že to bude "divnota". Ale ne, teď na to koukám a musím říci, že vypadají super! Úplně nové hodinky - nové pouzdro, obousměrná luneta, ale hlavně nová spona... tohle je povedené. A v září a říjnu ještě nové varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Tohle bych na ruku dal zfleku. Baví mě nakonec i o fous víc nápisů. Zrušil bych jen tři z pěti oranžový lumi a nechal jen sekundovku a tu synchro zónu. Minutovku bych o fous rozšířil. A ten ciferník je na videu fakt moc pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Luneta není dle mého gusta, chrono má malou kapacitu ( chtěl bych 12 h ), ale těším se na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaGaL Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Nikde neviem nájsť čo je vo vnútri, asi som slepý, poradí niekto? Ale hodinky pekné hlavne oceňujem sponu s mikroreguláciou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Pohled ze strany mě baví. 43mm a vysoké pouzdro (luneta tomu hodně přidá) bude asi někomu vadit, ale za mě to je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 V 13. 8. 2020 v 7:06, ShaGaL napsal: Nikde neviem nájsť čo je vo vnútri, asi som slepý, poradí niekto? Ale hodinky pekné hlavne oceňujem sponu s mikroreguláciou. Rozšířit UW-51 -něco na bázi valjouxu 775x a nebo sellity 510 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Hodinky to jsou pěkný, mám rád bicompax i ty oranžový detaily. Jen si nejsem jistej zkosenou lunetou, nějak mi tam nesedí. Na druhou stranu zase parádně chrání sklo a zeď, futra, apod. chytne jen svojí hranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 ta prezentacia je uplne super. jedna z naj ake som za strasne dlhu dobu videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 V 13. 8. 2020 v 6:54, kuncák7 napsal: Luneta není dle mého gusta, chrono má malou kapacitu ( chtěl bych 12 h ), ale těším se na ně. Rozšířit 12h máš, když si pustíš stopky, natočíš lunetu 12 na hodinovku a odpočet hodin začal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Moc pěkný. Fortisy mě nikdy nijak extra nebraly, ale tyhle mě ba. Myslím, že se vydali správným směrem. Tvar lunety je "acquried taste", klasika se zkosením ven by byla určitě elegantnější. Nicméně tohle jde dohromady s tím jejich přístupem "funkčnost především". Bude aspoň dobře chránit vnější antireflex na skle. Kolem a kolem = 1- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 velmi pekne, velmi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Nějaké další živé fotky: https://monochrome-watches.com/fortis-flieger-f-43-bicompax-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 (upraveno) Klidně budu čůrat proti větru, ale ta trčící konkávní luneta (jen 24 klikacích pozic?) je u mě samoúčelnej křáp, notabene u takhle bachratýho chronografu. Tradičně mrňavej strojek (Sellita SW-510) v hamatným pouzdře radši nekomentuju - ale když už soudruzi z Grenchenu nevěděli kam u bicompaxu s hodinovým scítačem, nic jim nebránilo opisovat třeba u GO a mohli si ušetřit blbé výmluvy. Holt už asi nejsem “cílová skupina”, protože tohle slepování nesouvisejících střepů z rozbité DNA mi nápadně připomíná tápání u novodobého Breitlingu... Upraveno 13. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Asi nebudu typický cílový zákazník pro tyhle hodinky, ale kdo ví. V každém případě se mi až na ke středu zkosenou lunetu líbí, v portfoliu značky je to oživení, líbí se mi i spona, kalibr posoudit neumím. S jinou lunetou by mohly být hodinky navíc nižší. V každém případě je hodnotím pozitivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Že by zapracoval zdravý rozum a dnešní novinka má velikost 39? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Aha, tak dvě velikosti - 39 a 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Jojo... https://www.ablogtowatch.com/fortis-unveils-flieger-f-39-and-f-41-pilot-watch-models/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 (upraveno) Ach jo, kdeže je koncepce původních pilotek (a de-facto geniálních “malých kosmonautek”), s rozumně čitelnými číselnými hodinovými (a doplňkovými minutovými) indexy, kompaktní otočnou lunetou která snadno vklouzne pod manžetu atd... Ivan (a další radující se za jakoukoliv změnu jen kvůli změně samotné) prominou, ale přijde mi že cokoliv tady hoši z Fortisu udělali “nově a jinak” (hodinové indexy na cifru mrňavé jak datumka, debilní numera “60/80/90” na konkávní lunetě, hamatné nožky a korunka,...), to podle mě udělali blbě... Vždyť i ta Sellita uvnitř je downgrade, z původní Day-Date 2836-2 Upraveno 14. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se