emef Odesláno 20. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Před hodinou, juk napsal: @emef omlouvám se za plevelení vlákna. Úplně v pohodě. Když si k tomu vezmete i nějaký hrnky...
juk Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 před 30 minutami, emef napsal: Úplně v pohodě. Když si k tomu vezmete i nějaký hrnky... Tady https://shop.rucearucicky.cz/, že?
emef Odesláno 20. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2023 před 2 hodinami, juk napsal: Tady https://shop.rucearucicky.cz/, že? Přesně, přesně, to jsou ty nejlepší hrnky široko daleko
bacil.357 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Odesláno 21. září 2023 před 8 hodinami, emef napsal: Přesně, přesně, to jsou ty nejlepší hrnky široko daleko No to se brzy ukáže, jestli nekecáš. Už se teším až se hrnek spáruje se lžičkou...
emef Odesláno 21. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2023 Před hodinou, bacil.357 napsal: No to se brzy ukáže, jestli nekecáš. Už se teším až se hrnek spáruje se lžičkou... Žádnej bacil si nic neobjednal, ale na nějaký jiný jména jsem tam ráno něco balil.
bacil.357 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Odesláno 21. září 2023 @emefTo víš, ten náš region je historicky nejhorší ve všem. Tak máme všichni krycí jména. A švabachem píšeme jen tajně zu Hause, teda doma.
Leviathann Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Odesláno 26. září 2023 Já ten hrnek někde viděl....... A jo! Test na nakouslé jablko na stránkách Idnesu a pan redaktor, (krom častých fotek svých hodinek v minulosti) publikoval i tohle. On to bude určitě místní pacient, že? A hrnek bomba, taky si dělám zálusk.
emef Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2023 před 4 minutami, Leviathann napsal: Já ten hrnek někde viděl....... A jo! Test na nakouslé jablko na stránkách Idnesu a pan redaktor, (krom častých fotek svých hodinek v minulosti) publikoval i tohle. On to bude určitě místní pacient, že? A hrnek bomba, taky si dělám zálusk. Jojo, s Luďkem se známe a kam že to dával? To je pěkná fotka!
Leviathann Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Odesláno 26. září 2023 před 2 hodinami, emef napsal: Jojo, s Luďkem se známe a kam že to dával? To je pěkná fotka! Je to recenze na novej IPhone, na Idnes. Já si říkal, že když někdo v rámci recenzí fotí telefonem i hodinky, patří do naší sekty.
emef Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2023 Tak jsem s nim mluvil a že prej má na fóru ban a neví za co.
huhu4d Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 Dnes mi od Emefa dosiel hrncek nalepkou uz reprezentujem kade chodim
emef Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 2 minutami, huhu4d napsal: Dnes mi od Emefa dosiel hrncek nalepkou uz reprezentujem kade chodim Ó, hezkypěkně, díky moc, to mám radost!
Jerryl Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 Tý jo, ten hrníček asi potřebuju a jak to dopadlo s těma žličkama?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se