Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že už si tu začínám povídat jenom sám se sebou. Tak, milý Matouš, tady máš nový video na zakončení hodinkový sezóny 2024, než slavnostně příští tejden zahájíme sezonu 2025 :)

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pardon, jsem ostuda, videa poctivě sleduji a mám z nich radost, ale už jsem dlouho nepřispěl do debaty v tomto vlákně. Jsi opravdu kvalitní influencer, reportáž z Laco a Sinn opět nastartovala červička typu "to přece taky musím mít". Díky za videa, je to vždycky fajn oživení večerního programu!

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 29. 3. 2025 v 17:27, Chronopetr napsal:

Pardon, jsem ostuda, videa poctivě sleduji a mám z nich radost, ale už jsem dlouho nepřispěl do debaty v tomto vlákně. Jsi opravdu kvalitní influencer, reportáž z Laco a Sinn opět nastartovala červička typu "to přece taky musím mít". Díky za videa, je to vždycky fajn oživení večerního programu!

Rozšířit  

To já to nepsal, aby mě tady někdo chválil :D ale děkuju, jenom mi přišlo vtipný, že od tý doby, co se zapla funkce likování, tak se tu diskutuje ještě míň, než se diskutovalo. :)

• Díky 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

JJ,

dám lajku proto, že si říkám, že nemá cenu s tím mým blábolem zasír.-zaplevelovat vlákno.

Videjo fajn, ale stejně jsem celou dobu sledoval eskáiksa na Tvém zápěstí.

Takže chválím🙂

Odesláno

Matouši, plánuješ video o těch Mark XVI co jsi měl / máš ?

Potřebuju vyzdvihnout genialitu rozvržení indexů na cifru ... jako že "tak to má byt" a je to krásný, bo já to prostě nedávám, dva pokusy pořízení jinak skvělých hodinek na to vždy zkolabovaly ...

Odesláno
  V 29. 3. 2025 v 17:32, emef napsal:

To já to nepsal, aby mě tady někdo chválil :D ale děkuju, jenom mi přišlo vtipný, že od tý doby, co se zapla funkce likování, tak se tu diskutuje ještě míň, než se diskutovalo. :)

Rozšířit  

Statistika počtu příspěvků na Chronomagu za sledované období hovoří o nárůstu oproti dlouhodobému průměru o cca 2 procenta. Problém tedy v "lajkování" není.

Můj osobní názor jsem raději @emef poslal SZ.

Odesláno
  V 21. 3. 2025 v 19:26, emef napsal:

Jestli se mi složíte na vejplatu, abych nemusel dělat nic jinýho, tak by to bylo supr :D ale bohužel to zatím není moc reálný. Nicméně se letos dost snažim to tam sypat víc. Třeba dnes!

Tak, přesně, dobrého pomálu :D Ale dneska něco mám. :)

Rozšířit  

Fajne Matousi 👍 Tez bych bral pro obcasne ponoseni CWC z data meho narozeni, ale bohuzel, vsechny G10 jsou mladsi nez ja 🤣. Dlouhodobe me totiz bere tohle industrialni pouzdro, ktere je proste ikonicke, prvni original. W10 by sice z data narozeni byly, ale ty me az zas tak neberou a divery z data narozeni jsou pouze mechanicke a ty jsou uz cenovy masakr.

Takze novodobe me musi uspokojit a zatim se jim to dari :) 

Parada, ze ti je v Chronoshopu dali do kupy, tvuj rocnik ma hodne rozsireny velmi kvalitni stroj, takze i po tolika letech neni problem s restaurovanim.

Odesláno
  V 29. 3. 2025 v 18:44, Jerryl napsal:

JJ,

dám lajku proto, že si říkám, že nemá cenu s tím mým blábolem zasír.-zaplevelovat vlákno.

Videjo fajn, ale stejně jsem celou dobu sledoval eskáiksa na Tvém zápěstí.

Takže chválím🙂

Rozšířit  

SKX s vyšisovanou lunetou, nosim je teď celej tejden a jsou i po těch letech pořád supr :)

V 29. 3. 2025 v 18:53, Lukyn77 napsal:

Matouši, plánuješ video o těch Mark XVI co jsi měl / máš ?

Potřebuju vyzdvihnout genialitu rozvržení indexů na cifru ... jako že "tak to má byt" a je to krásný, bo já to prostě nedávám, dva pokusy pořízení jinak skvělých hodinek na to vždy zkolabovaly ...

Rozšířit  

Úplnej souhlas, taky proto jsem si je pořizoval, je to za mě nějlepší reference Marků, co kdy byla. A video, kde tohle všechno řeknu, je samozřejmě v pořadí :)

V 29. 3. 2025 v 19:49, Bert napsal:

Statistika počtu příspěvků na Chronomagu za sledované období hovoří o nárůstu oproti dlouhodobému průměru o cca 2 procenta. Problém tedy v "lajkování" není.

Můj osobní názor jsem raději @emef poslal SZ.

Rozšířit  

Buďme rádi za ty lajky, člověk má aspoň nějakou odezvu :)

Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 7:44, ATOM napsal:

Fajne Matousi 👍 Tez bych bral pro obcasne ponoseni CWC z data meho narozeni, ale bohuzel, vsechny G10 jsou mladsi nez ja 🤣. Dlouhodobe me totiz bere tohle industrialni pouzdro, ktere je proste ikonicke, prvni original. W10 by sice z data narozeni byly, ale ty me az zas tak neberou a divery z data narozeni jsou pouze mechanicke a ty jsou uz cenovy masakr.

Takze novodobe me musi uspokojit a zatim se jim to dari :) 

Parada, ze ti je v Chronoshopu dali do kupy, tvuj rocnik ma hodne rozsireny velmi kvalitni stroj, takze i po tolika letech neni problem s restaurovanim.

Rozšířit  

Mě ty novodobý taky berou, už jsem kolikrát měl v košíku celočernou verzi, ale pak jsem se zaseknul na tom, že nevím, jestli chci bílou, nebo oranžovou sekundovku :D takže tomu dávám ještě čas a zatím si budu užívat tydle moje nový starý.

Odesláno (upraveno)

Video super. Ale uvidíme za rok, jaké budou výsledky/poklesy po amerických clech. Koukám dobře, že to Švýcarům vyšlo 31%? Rolex sice roste, ale po tomto asi těch "skladovek" bude víc k mání. Ale celkově to asi nebude pro hodináře nic dobrého. 

Nj, děláš ty videa dobře, že už tam holt není co dál dodat. Proto si tady musíš psát sám se sebou 😉

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Matouši, trošku mě s prominutím se*eš 😅. Takový poklidný život jsem měl poslední plus mínus rok...a kvůli tobě se to teď ve mně zas probouzí. Už jsem si myslel, že jsem hotovej, ale to tvoje cestovní video z Německa mě lehce vyhodilo z rytmu. Věc se má tak, že mám v košíku už 2 dny ty U15ctky a nevím jak dlouho ještě odolám.

Tak jsem ti chtěl pěkně poděkovat, že v tom zas lítám.

Jinak mě tvý videa moc baví, jen škoda těch vedlejších efektů.

Odesláno
  V 3. 4. 2025 v 7:36, libor2002 napsal:

Video super. Ale uvidíme za rok, jaké budou výsledky/poklesy po amerických clech. Koukám dobře, že to Švýcarům vyšlo 31%? Rolex sice roste, ale po tomto asi těch "skladovek" bude víc k mání. Ale celkově to asi nebude pro hodináře nic dobrého. 

Nj, děláš ty videa dobře, že už tam holt není co dál dodat. Proto si tady musíš psát sám se sebou 😉

Rozšířit  

Jojo, už se začínaj objevovat na YT videa, že jakej to bude pro hodinkáře průser. No uvidíme, třeba se ještě dočkáme, že se bude u nás zlevňovat. :D

V 3. 4. 2025 v 18:45, AdaMoss napsal:

Matouši, trošku mě s prominutím se*eš 😅. Takový poklidný život jsem měl poslední plus mínus rok...a kvůli tobě se to teď ve mně zas probouzí. Už jsem si myslel, že jsem hotovej, ale to tvoje cestovní video z Německa mě lehce vyhodilo z rytmu. Věc se má tak, že mám v košíku už 2 dny ty U15ctky a nevím jak dlouho ještě odolám.

Rozšířit  

Já měl docela klidnejch hned několik let, než jsem se pustil do videí. Tak jsem rád, že mě to v tom nenecháváš :D ty Sinny jsou fakt dobrý. Je to ale vlastně takovej ultraSinn a přitom neSinn :D

Odesláno
  V 3. 4. 2025 v 18:45, AdaMoss napsal:

Rozšířit  

Jako člověk, který ví, kolik práce dá nějaký smysluplný článek, popř. video ty vedlejší efekty chápu a respektuju.
Navíc udržet kontinuální tvorbu je ještě náročnější.

Matouši díky!

Odesláno

@Vit to mi povidej. Par “clanku” jsem tu sesmolil ve svym fotovlákně a puvodni idea kontinuity vzala pomerne rychle za sve. Je v tom fakt hodne energie a casu.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...