Anela Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 tak si do toho jeste nasazejte meetingy, at vypadate jeste vice busy... to musi byt uzasne zamestnani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Mouse mover to riesi.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 k čemu ty korporáty vlastně jsou, když tam lidi hovno dělaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 No přesně k tomu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Robi sa tam na 100% a niekedy aj viac :) pondelok 10% utorok 20% streda 35% strvtok 25% piatok 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Filipe, zajímavé, díky za vhled. Já jsem na HO od půlky března, kdy mi to přišlo vhod, protože jsme měli na chalupě 3 Ukrajince, takže jsem využil prvotní šok/útlum pracovní morálky k osobním účelům. Dělám v IT oddělení a máme to hodně flexibilní. Myslím, že vedení je jasné, že člověk nedělá 8 hodin v kuse, ale právě to, že jsem k dispozici (ač s nějakými pauzami) v zásadě celý den, se jim dost zamlouvá. Ostatně pracovní PC jsem zatím nevypl a přitom mám dávno padla. Organické propojení pracovního a osobního života? nevím, má to velké klady a velké zápory. Já mám se soustředěním velký problém, trochu mi pomáhají noise canceling sluchátka z Chronomagu :-). Hodinky střídám pravidelně, v zásadě jen automaty a nějak přirozeně se mi nastavila hranice cca 20 tis, dražší se mi doma moc nosit nechce. Občas by se hodily hodinky se třemi časovými pásmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Dnešní home office... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Smysluplné naplnění HO. To jsou slunečnice nebo řepka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 (upraveno) před 1 hodinou, vzduch napsal: Smysluplné naplnění HO. To jsou slunečnice nebo řepka? Hele, ten original melo byt pry obili Upraveno 4. prosince 2020 uživatelem odjinud Blizsi specifikace odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Obilí je v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 nieco pre tych co homeofficuju :-DJaponská odevná firmy Aoki vytvorila pyžamové obleky pre prácu z domu, ktoré majú pripomínať kancelársky odev, ale sú rovnako pohodlné ako pyžamo. https://e.dennikn.sk/minuta/2195449/?ref=popSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 19. 12. 2020 v 17:50, minimus80 napsal: nieco pre tych co homeofficuju Japonská odevná firmy Aoki vytvorila pyžamové obleky pre prácu z domu, ktoré majú pripomínať kancelársky odev, ale sú rovnako pohodlné ako pyžamo. https://e.dennikn.sk/minuta/2195449/?ref=pop Seiko & Hamilton Tak to je husté, to si asi pořídím :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @ismit Ahoj chlape, já sem moc nekoukal, tak jsem si až dnes všiml, žes na mě reagoval U mě furt stejný, byla u nás od Vánoc do tohohle víkendu tchýně, tak to bylo takové pestřejší - ale přežili jsme všichni. Jinak asi dělám ve špatným korporátu, protože mým šéfům je úplně jedno, kde mi kdy svítí jaký zelený puntík - dokud dodávám své výstupy v požadované kvalitě a termínu a sem tam odpovím na mail. A práce je pořád dost - díky bohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Tchýně měsíc doma, to bych se asi zastřelil, nebo hledal alespoň dočasný podnájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @ismit: Za tu dobu jsem si do ní jednou sarkasticky rýpnul, jinak jsme se ani nedořvali - podle všeho jsem blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se