financ Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Tenhle typ investování jsem nikdy nepochopil. Něco jako koupit flašku a jen se na ni dívat. Nebo Rolexky v igelitu. Věci mají sloužit. Já se těším až bude chvilka a s děckama zase nějakou krabici otevřeme a poskládáme. Právě došel mail, "Tvá lego objednávka je na cestě", v pondělí dorazí Porsche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Tak Porsche i Wrangler je doma, tohle forum mi byl čert dlužen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 7 minutami, financ napsal: Tenhle typ investování jsem nikdy nepochopil. Něco jako koupit flašku a jen se na ni dívat. Nebo Rolexky v igelitu. Věci mají sloužit. Já se těším až bude chvilka a s děckama zase nějakou krabici otevřeme a poskládáme. Právě došel mail, "Tvá lego objednávka je na cestě", v pondělí dorazí Porsche. Dá se to řešit vždy koupí 2 krabic:-D před 2 minutami, busmil napsal: Tak Porsche i Wrangler je doma, tohle forum mi byl čert dlužen... Na to Porsche si taky dělám zálusk, z těhle pěkných aut si myslím, že je doteď nepřekonaný Bondův Aston Martin - vychytávka jako vystřelovací sedadlo spolujezdce je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 13 minutami, xcmaniax napsal: Dá se to řešit vždy koupí 2 krabic:-D Na to Porsche si taky dělám zálusk, z těhle pěkných aut si myslím, že je doteď nepřekonaný Bondův Aston Martin - vychytávka jako vystřelovací sedadlo spolujezdce je boží. A tu druhou krabici sušit pro dalšího šťastného majitele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 5 minutami, financ napsal: A tu druhou krabici sušit pro dalšího šťastného majitele? Jasně. Já to tedy nedělám, ale mít obrovskej sklep, tak proč ne. Je to prostě jedna ze stovek možných věcí kam něco investovat s tím, že se to za čas (10+let) dobře zpeněží. Beru to jako alternativní investici do něčeho čemu člověk dobře rozumí a když to neklapne, tak se v důchodu nebudeš nudit:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Před hodinou, busmil napsal: Tak Porsche i Wrangler je doma, tohle forum mi byl čert dlužen... Porsche dneska objednávám! Wrangler se staví hrozně příjemně, hodně zábavy přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 1458 kostiček. Těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 před 18 hodinami, busmil napsal: Tak Porsche i Wrangler je doma, tohle forum mi byl čert dlužen... před 9 hodinami, baza napsal: 1458 kostiček. Těším se Hezké to máte. Jen co dodělám Fiátka, jdu objednat Porsche.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibon Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V 19. 2. 2021 v 13:48, financ napsal: Tenhle typ investování jsem nikdy nepochopil. Něco jako koupit flašku a jen se na ni dívat. Nebo Rolexky v igelitu. Věci mají sloužit. Já se těším až bude chvilka a s děckama zase nějakou krabici otevřeme a poskládáme. Právě došel mail, "Tvá lego objednávka je na cestě", v pondělí dorazí Porsche. Tak u mě je to jednoduchý. Nepiju. Takže neotevřít flašku by mě taky netrápilo. Ani to lego by mě asi nebavilo. Tak se prostě suší na skříni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Netěžší bylo rozhodnutí, jestli postavit Targu nebo Turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Netěžší bylo rozhodnutí, jestli postavit Targu nebo Turbo.Moc hezky! Taky se na nej chystam. Tedy zatim s objednavkou. Je to velky rozdil se strechou nebo bez? Myslel jsem ze to bude par kosticek, nebo ne?Da se to v pohode objednat na Lego strankach? Koukam ze uz se objevily kousky za 4,5 nebo 6 tisic od nejakych podnikavcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Osm sáčků je společných, turbo má pak sáček 9, targa sáček 10. Jo, myslím, že jich vyrobili dost, nechápu, kdo by to teď koupil nad ceník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 před 36 minutami, baza napsal: Osm sáčků je společných, turbo má pak sáček 9, targa sáček 10. Jo, myslím, že jich vyrobili dost, nechápu, kdo by to teď koupil nad ceník. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Diky za inspiraci. Docela jsem si lamal hlavu, co letos zene k narozeninam. Pak jsem objevil tohle vlakno a dnes predal. Velka spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jseš si jistej, žes to trefil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Nemáte niekto na predaj Lego Technic z osemdesiatych-deväťdesiatych rokov? Niektoré z tých, čo sa dá postaviť viac rôznych modelov, trebárs aj prťavých, napríklad 8064, 8032, 8044 a podobne. Mladý má jedno, s ktorým som sa hrával ešte ja (8020), ale už to pozná spredu-zozadu a potrebuje na cesty niečo nové. A tie dnešné sú len jedno/dvojmodelové alebo zložité. Platím zlatom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Jseš si jistej, žes to trefil? na 100% prave sklada, jen se u toho trochu porvali s malou, ktera neakceptovala, ze nejaky lego neni pro ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Konecne hotovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 2 hodinami, johny357 napsal: Konecne hotovo! To je dobrej macek . Kolik hodin Ti to zabralo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se