financ Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 tohle vlákno mně byl čert dlužnej. U Amelie jsem ještě odolal, ale tohle budu muset koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Nojo, a kdo má Saturn V tak tohle je must-have... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jsem to chtěl mít právě pestrý, od každýho něco. Mám Saturn V, razor crest a P911, hodně jsem váhal nad imperial destroyerem, ale 18k uz je fakt moc. Ale jo, k raketě se to bude hodit do komba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V 22. 3. 2021 v 21:40, vikinho napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nasa-a-lego-daly-hlavy-dohromady-detailni-raketoplan-prodavaji-od-dubna-148198#dop_ab_variant=544801&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=M9hZ3ibfnfM-202103240622&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V 22.03.2021 v 21:36, financ napsal: Jsem to chtěl mít právě pestrý, od každýho něco. Mám Saturn V, razor crest a P911, hodně jsem váhal nad imperial destroyerem, ale 18k uz je fakt moc. Ale jo, k raketě se to bude hodit do komba Nový, nerozbalený se dá sehnat na netu okolo 13-14 tisíc. Při jeho velikosti bych spíš řešil, kam ho dlouhodobě zaparkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Líbí se mi i Saturn i raketoplán s teleskopem. Jen tím Saturnem udělali podle mě dost přešlap. Možná budou dělat rereleased verze pravidelně a spousta sběratelů a investorů zapláče. Divil jsem se už i u výročních krabic Star Wars. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 33 minutami, azeppelin napsal: Líbí se mi i Saturn i raketoplán s teleskopem. Jen tím Saturnem udělali podle mě dost přešlap. Možná budou dělat rereleased verze pravidelně a spousta sběratelů a investorů zapláče. Divil jsem se už i u výročních krabic Star Wars. Jaký přešlap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Saturnu se už několik měsíců snažim vyhnout a oni pak vydaj tohle...tak schválně jak to dlouho vydržim (a to nemluvim o 911ce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Před hodinou, Sněhulák napsal: Jaký přešlap? To co je aktuálně v prodeji, je reedice. Z pohledu sběratelství a investice to je na zamyšlenou. Spolu se Saturnem dali do oběhu loď v láhvi. Teď šly krabice výročních Star Wars, kde byly reedice figurek spolu s nějakou lodí. Udělali SW kantýnu defacto reedice spousty figurek... atd. To všechno přirozeně naštvalo sběratele a investory, kteří jsou neoddělitelnou součástí prodejního mechanismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 11 den v karanténě/ izolaci... pohledali jsme zbytky všeho, samozřejmě především Lego Friends Takže to tady mastím hlava nehlava jinak už bych asi vyskočil z okna. Dcera do toho vnáší ty svoje cukrovinky, to já se tady snažím budovat impérium Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Tak buď musím přestat skládat nebo přikoupit nějakou vitrínu. No asi víme jak to dopadne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 No přesně, to mě před pár lety rychle zabrzdilo v rozletu, když jsem zjistil, že sestavený to za chvíli nebude kam dávat. A krabice bych někde musel ukládat tak jako tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Už se tomu snad dá i říkat sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 @michalval Pěkný:-) Porovnával jsem svoje první Creator auto - F40 s posledním Porsche a je na tom krásně vidět jakou cestu to zatím urazilo. Nejvíc mě asi pořád baví Bondův Aston Martin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 911ce pořád odolávám, ale dráždí mě neskutečně. Jedinej důvod proč už ji nemám je to, že se mi do vitrín moc nehodí (toho, že je Mustang u Bondů si nevšímejte, čekám až mi vymřou rybičky a otevřou Ikeu, abych mohl další dvě vitríny přidat) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Za jak dlouho vám přišly zásilky přímo z LEGO? Objednával jsem raketoplán ve čtvrtek ráno a do dneška ve zásilka v trackingu ani nepohnula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Stavel nekdo jerab? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem Vasa_H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) V 6. 4. 2021 v 8:15, xcmaniax napsal: @michalval Pěkný:-) Porovnával jsem svoje první Creator auto - F40 s posledním Porsche a je na tom krásně vidět jakou cestu to zatím urazilo. Nejvíc mě asi pořád baví Bondův Aston Martin. Aston Martin je moc hezkej a vymazlenej. Já mám zatím ve frontě VW T1 a pak asi Brouka. Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 TOP! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se