nickolas Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 A to jsem to dostal zadarmo Neee, postavime to. Na zbohatnuti to stejne nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Na webu cz Lego mají bizarní ceny. Třeba zmiňovaný mustang za 169,- atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Eurove ceny ukazuje v czk. Nechce mi niekto objednat plnu kabelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Nedalo mně to a zkusil jsem to. Strhlo mně to z karty částku v korunách. Uvidíme co se bude dít dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Já to zkusil taky Jsem zvědavý, co bude? Potvrzující e-mail o objednávce zatím nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Též jsem tam nakoupil za 5600Kc - 5600eur? Strhlo co mělo, tajné doufám, ale pochybuji.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 To jsem teda zvedavej jak se k tomu postavi. Platba probehla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Dle mě to vrátí, protože Coloseum je doobednavka...za 599kc....Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Dle obchodních obchodních podmínek zákazník objednávkou vytvoří požadavek a teprve potvrzující mail objednávky je zavazujici.Děkuji ale za chilkovou radost do nového roku. Za to si zasloužíš aby to proběhlo minimálně Tobe.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Chlapi, fakt mi zoberte z kazdeho "zlacneneho" jeden kus. Mal by som druhe Vianoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Ja vidim ceny normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 https://www.lego.com/cs-cz/product/land-rover-defender-42110 je za 219 Kc https://www.lego.com/cs-cz/product/porsche-911-rsr-42096 za 179 Kc https://www.lego.com/cs-cz/product/ford-f-150-raptor-42126 169 Kc (ale uz asi nie je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Ja vidim ceny normalne Uz to asi opravujou.Me se objednávky zpracovávají...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Mě se jedna objednávka zpracovává a druhá i přes to, ze mě to strhlo za nízké ceny, tak v loginu se to tváři za plnou cenu…. Každopádně myslím, že za tohle někdo poletí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Mě se jedna objednávka zpracovává a druhá i přes to, ze mě to strhlo za nízké ceny, tak v loginu se to tváři za plnou cenu…. Každopádně myslím, že za tohle někdo poletí Sent from my iPhone using TapatalkMe se teď pokusil Lego stáhnout z karty rozdíl k původní ceně.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Já si hned raději zablokoval platby přes net jak se mě to potvrdilo…. No uvidíme… spis si myslím, ze peníze vrátí a obj. Zruší….Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Me ted prislo: děkujeme za tvou objednávku na LEGO.com. Položka nebo položky uvedené níž však momentálně nejsou skladem a jejich doručení nám bude trvat trochu déle. Omlouváme se za zpoždění. Pokud byla objednávka uhrazena kreditní kartou, provedeme nyní autorizaci, ale platba nebude stržena do odeslání položek, které nejsou skladem. V tu chvíli od nás obdržíš samostatné e-mailové oznámení. Omlouváme se za případné potíže, které ti toto zpoždění může způsobit. Pokud se obáváš, že tvoje objednávka nedorazí včas, a chceš níže uvedené položky změnit nebo zrušit, obrať se na nás na telefonním čísle 800 143 483. dole rekapitulace tech polozek s nizkou cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Někde jsou ceny stále ve "slevě". https://www.lego.com/cs-cz/product/the-mandalorian-bounty-hunter-transport-75292 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Nedalo mi to a objednal jsem za výhodné ceny, platba odešla . Za hodinu mi přišel mail o potvrzení objednávky akorát už s opravenýma cenama. Tak jsem zvědavý jak to budou řešit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Me teď dorazilo potvrzení objednávky věci co sice nejsou skladem, ale s cenami dle "akce". Uvidíme...asi teď maj co dělat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se