miguel Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Napriklad pre mna by toto bol dealbraker, kedze sucasny Moonwatch mi je prave kvoli odstavajucemu tahu jednoducho privelky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Otázka pro znalce. Půjde ten nový tah nasadit na současný model hesalit. moonů? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Lug width je ten isty. Ale nevieme, aky bude tvar puzdra - to moze byt problem. Zatial len spekulujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Za ta léta se pouzdro nikdy nezměnilo a všechny tahy jdou na současnou referenci, nevidím důvod, proč by tohle bylo jinak u nového modelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Tak na to jsem zvědavej, jestli by šel tah použít i třeba na Snoopyho 2020.... No nic, jdu prodat ledvinu anebo najít sud se starým Caroni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 V 5. 12. 2020 v 20:46, brownwld napsal: Jsem na ně zvědavý, ale jak se objevují náhledy, tak se mi čím dál víc nelíbí nový cifr. Odlehčili dřík ručky chrona, odlehčili její sekundové indexy, přičemž to není už dělení po pěti, logo je odlehčené... a celková geometrie se tím rozříštila, přičemž zaniká určitý kontrast, když to přeženu ve změti podobně subtilních čar. Uvidíme jak to bude vypadat naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 3 hodinami, azeppelin napsal: ... není už dělení po pěti ... Dělení po pěti mi vždycky přišlo nesmyslné, když se ručička pohybuje po 1/6 sekundy (21600 bph). Takové dělení zřejmě pochází z dob, kdy obvyklá frekvence strojků byla 18000 bph a z pochybných důvodů se používalo dál, přestože se frekvence strojků zvýšila; ručička pak nikdy neukazovala přesně na (malý) dílek stupnice. Dělení po 1/3 sekundy mi pro 21600 bph přijde mnohem logičtější. Ano, není to tak tradiční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Mně se akorát nelíbí to zjednodušení sekundové stupnice. Ta jemnost byla právě poznávací znamení, kdy jemnost moonwatch nejvíc kontrastovala s jednoduchou stupnicí flígrchron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Chce to pockat na realne fotky, videa, tohle nemusi byt vypovidajici.. Me by zajimalo, jestli bude teoreticky mozne pouzit cifr(y) ze soucasne reference na novy strojek 3861.. Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 6 hodinami, PavelK napsal: Dělení po pěti mi vždycky přišlo nesmyslné, když se ručička pohybuje po 1/6 sekundy (21600 bph). Takové dělení zřejmě pochází z dob, kdy obvyklá frekvence strojků byla 18000 bph a z pochybných důvodů se používalo dál, přestože se frekvence strojků zvýšila; ručička pak nikdy neukazovala přesně na (malý) dílek stupnice. Dělení po 1/3 sekundy mi pro 21600 bph přijde mnohem logičtější. Ano, není to tak tradiční... Jasný, máš určitě pravdu a pro spoustu lidí to může být naopak přidaná hodnota. Já to hodnotím vyloženě esteticky, dle svého vnitřního nastavení, kdy fakt nebudu u hodinek sledovat denní odchylku korunkou tak a tak, ale bude mi pravděpodobněji tikat oko že špatnýho kerningu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 V 8. 12. 2020 v 20:03, Axel napsal: Chce to pockat na realne fotky, videa, tohle nemusi byt vypovidajici.. Me by zajimalo, jestli bude teoreticky mozne pouzit cifr(y) ze soucasne reference na novy strojek 3861.. Co myslite? Z toho co vim, myslim ze ne. 3861 se vyrazne lisi od 861/1861, 321 a 861 jest sdili pomerne dost soucastek, ale 3861 je i kdyz to nevypada a ma stejne rozmery, uplne prepracovany. Cifrova strana strojku je dost odlisna, osky rucek subcifru maji stejny prumer na rozdil od 1861, 3861 ma nove i hacking, muze byt lehce posunuta poloha nozek cifru... za me teda kdyby to sedelo jak lego, byl by to spis zazrak. VArianta s upaleneyma nozkama a nalepenym cifrem asi mozna bude, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Rozdíly strojku jsou pěkně popsané například zde: https://watchilove.com/introducing-the-master-chronometer-calibre-3861-the-driving-force-behind-omegas-apollo-11-tributes-and-a-movement-with-its-own-lunar-legacy Těch změn je tam hodně...to už je prostě úplně jiný strojek. 861, 1861 konec konců i 321 jsou tak nějak jedna Rodina. I když column wheel je celkem velký rozdíl. 3861 je z mýho pohledu už prostě jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 16 hodinami, Seamaster napsal: Z toho co vim, myslim ze ne. 3861 se vyrazne lisi od 861/1861, 321 a 861 jest sdili pomerne dost soucastek, ale 3861 je i kdyz to nevypada a ma stejne rozmery, uplne prepracovany. Cifrova strana strojku je dost odlisna, osky rucek subcifru maji stejny prumer na rozdil od 1861, 3861 ma nove i hacking, muze byt lehce posunuta poloha nozek cifru... za me teda kdyby to sedelo jak lego, byl by to spis zazrak. VArianta s upaleneyma nozkama a nalepenym cifrem asi mozna bude, ale... Jasny, moc dekuju, odstranovat nozky a pak to bastlit je na me prilis velka divocina, do toho bych urcite nesel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.hl Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Při brouzdání na YT jsem narazil na video z Omega butiku v Dubaji. V jednom záběru byl otevřený katalog pro následující rok (čistě náhodou?) a jsou tam vidět nové moony full gold včetně tahu. Vypadá to, že Omega nepředstaví pouze ocelové modely, ale chystá toho více. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Nechci videt cenovku, jak ale starnu, tak se mi to zlato libi cim dal vice.. Ma to koule Za vcelku unosny peniz se daji sehnat i FOIS pandy, podle me az casem trh doceni tento model a obecne celou modelovou radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaGaL Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Prvé info alebo aj nie, teaser na IG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 A je to vonku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Tak zadny prekvapeni, leaky mely pravdu. Ale tah na podle fotky vypada dost dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Nemecká VPN ukazuje DE cenu 6100 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Hodím to tedy sem, tohle vlákno je na to určitě lepší.. https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/moonwatch-professional/product Zajímavá je i barva indexů, pokud obrázek neklame, tak nejsou bíle, ale v tónu žluté/žlutozelené.. Zkratka mají vzhled tritiových indexu.. Ten tah bude úplná pecka...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se