Přejít na obsah

Prim Popular

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, eloga napsal:

Abrex je čína stejně jako MPM. Na většině modelů je to snadno poznat..  Takže k Eltonu jedna čína nevadí...?  

:goof:

od roku 2016 Abrex přesouvá výrobu zpátky do ČR, Čína podražila, kvalita taky nic moc. Předpokládám, že ten Populár už bude "Made in Czech Republic". 

Upraveno uživatelem eLzyx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy jste hustý hejtři (až na výjimky) teda! Hádám, že když by takovýhle hodinky vyfik někdo z hlavních hráčů ve švajcu či germánii na téma Porsche 356, tak by nad tím každej uchcával, jak je to geniální. A žádný šroubky by si nedovolil pohanět ani v míře malé, natož zkusit za to designéra kritizovat. Ale to jsme my Češi. Doma není nikdo prorokem a sousedova tráva je vždycky zelenější. Hejtit nad primkama je tady in, takže proč nejet na tý vlně ;-).

Kdyby jakékoliv ze zmiňovaných “vzorových hodinek” na těch fotkách výše udělali v NMnM, tak je sepsujete tak, že si to za rámeček rozhodně nedaj´. Btw mě osobně teda ani jedny nepřijdou nijak obzvlášť pěkný (samozřejmě subjektivní názor), natož lepší než tyhle primky Popular.

Kamarád měl takovou pěknou definici kritika: “Kritik je ten, který přesně ví, jak by danou věc dělal jinak a lépe......kdyby to ovšem uměl.” 😉

Samozřejmě, některé kritiky ohledně prezentace hodinek a jejich vztahu k vozu mi přijdou trefné, nicméně design, jak píší zde: https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-popular-l-e-111821/, je jen inspirován vozem Škoda Popular M.C. a jeho sdruženým přístrojem, nikoliv snahou o jeho přesnou reprodukci.

Odkaz ke komentáři

Až ti projde pod rukama tolik hodinek, jako radě “hateru” tady, tak poznáš, co je kumšt a co je radobykumst. U hodinek to platí dvojnásob. Milenialove vymysleli slovo “hate”, které se pak dá použit proti jakékoli kritice a je to blbost. Spousta komentu zde je naprosto v pohode a odrazi skutečnost, ze Prim je proste mnohdy mimo.

Odkaz ke komentáři

Vy jste hustý hejtři (až na výjimky) teda! Hádám, že když by takovýhle hodinky vyfik někdo z hlavních hráčů ve švajcu či germánii na téma Porsche 356, tak by nad tím každej uchcával, jak je to geniální. A žádný šroubky by si nedovolil pohanět ani v míře malé, natož zkusit za to designéra kritizovat. Ale to jsme my Češi. Doma není nikdo prorokem a sousedova tráva je vždycky zelenější. Hejtit nad primkama je tady in, takže proč nejet na tý vlně ;-).

Kdyby jakékoliv ze zmiňovaných “vzorových hodinek” na těch fotkách výše udělali v NMnM, tak je sepsujete tak, že si to za rámeček rozhodně nedaj´. Btw mě osobně teda ani jedny nepřijdou nijak obzvlášť pěkný (samozřejmě subjektivní názor), natož lepší než tyhle primky Popular.

Kamarád měl takovou pěknou definici kritika: “Kritik je ten, který přesně ví, jak by danou věc dělal jinak a lépe......kdyby to ovšem uměl.”

Samozřejmě, některé kritiky ohledně prezentace hodinek a jejich vztahu k vozu mi přijdou trefné, nicméně design, jak píší zde: https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-popular-l-e-111821/, je jen inspirován vozem Škoda Popular M.C. a jeho sdruženým přístrojem, nikoliv snahou o jeho přesnou reprodukci.

Pardon ale tohle mi nedá. Po přečtení tohohle příspěvku mě napadlo, že by se ti mohlo hodit něco takovýho.
https://yourlogicalfallacyis.com/
Odkaz ke komentáři

V 24. 12. 2020 v 2:13, eLzyx napsal:

od roku 2016 Abrex přesouvá výrobu zpátky do ČR, Čína podražila, kvalita taky nic moc. Předpokládám, že ten Populár už bude "Made in Czech Republic". 

Jelikož modely ABREX dlouhodobě sbírám, tak si troufnu konstatovat, že modely ABREX, které jsou vyráběny v Číně mají o hodně vyšší kvalitu, než modely vyráběné v ČR (např. Škoda Forman, Škoda 1201 aj.). Popular se doposavad  dělal a dělá v Číně a je to celkem kvalita. Čína Vám vyrobí tak kvalitní výrobek dle toho, kolik mu za něj zaplatíte. 

Odkaz ke komentáři

tak to je smutný, že čínská kvalita je vyšší jak ta česká. Já mám od Abrexu akorát "čínskou" Š120L, protože tu jsem měl jako reálné auto. Sbírám totiž jen ty modely, které mi prošly garáží. I tak je to drahý koníček 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, siwi napsal:

Jen pro zajímavost - vlevo ABREX ČR, vpravo ABREX Čína:

DSC_2203.jpg.67affc02a56aa667031ab9a2f52cc257.jpg

tu zelenou jsem sháněl asi 6 let. Pak ji naštěstí začali znovu vyrábět. A když to tak vidím, tak jsem rád, že jsem vychytal ještě "číňana". 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...