berdych Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 V 20. 4. 2021 v 22:11, lub napsal: Tak kupující rozhodl, které hodinky si nechám a já se tím pádem mohu pochlubit dalšími bronzovkami. Škoda toho klenutýho skla - přijde mi, že na fotkách a videu klenuté je. Řešit s prodejcem nebudu, na to asi kašlu. Každopádně i tak jsou super, a zřejmě jsou to vůbec nejlevnější bronzový hodinky, co se dají pořídit. lumi slabší (nicméně dostačující), ale moc pěkná. srovnání s ostatníma čajnama: Co je to prosím za model vlevo dole. Lumi je úžasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 To je jedna z cinskych jebek, ktery tady uz par tejdnu delaj poradnej humbuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Čínský jebky žádnej humbuk nedělaj, to jen někteří uživatelé fóra. berdychu, obávám se, že lub má zrovna ban, tak si dovolím odpovědět za něj. Jsou to okopírované tuňáky s logem Addiesdive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Jo, to je pravda. Jsem to napsal blbe. Tem hodinkam i jejich vyrobcum je uplne u zadele co tady, v tom nasem malym rybnicku, zpusobujou za infartove stavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Toto umělecké dílo jsem si dovolil nazvat poeticky: Soumrak nad čínskýma sračkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 @5etter Sorry, ale pripadas mi ako sebemrskač, tymi trapnymi dovetkami. Je to nutne? Nestaci fotka s nejakym normalnym opisom? Fotky samozrejme fajn. Ale to som ti uz pisal neraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Když já si nemůžu pomoct... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 (upraveno) Když jsem se vrtal v mejch Seiko želvách, viz příslušné vlákno, tak jsem zkusil hodit strojek ze želv s ciferníkem Manta Ray z King Turtle Manta do Tuňáků Adidas pro představu, jak by vypadala limitka Seiko Tuna Manta Ray. Moc by se mi to líbilo Upraveno 29. listopadu 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 No vidis, ted to muzes prodat jako super limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Bohužel nemůžu, protože nesedí umístění korunky. Jo kdyby náhodou někdo sháněl Addidaskový Tuňáky, tak tady jedny jsou https://www.sbazar.cz/timuvemail/detail/158189886-hodinky-disajn-seiko-tuna-marinemaster a pro členy bych zařídil lepší cenu. Kdyby, tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Ahoj. Má Steeldive 1970 čiže ala Turtle capt.Villard antireflex? Na stránkach Steeldive to neuvádzaju, ale Addiesdive to naopak uvádza. A zrejme to vyrába jedna a tá istá firma, tak je možné, že to len nedali na popis produktu. Vie mi to niekto potvrdiť, či tam ten antireflex u Steeldive je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Moje nové SD 1970w, nemohu je sundat z ruky. Vím jaká je zde na fóru kontroverze k tomuto druhu hodinek, ale snad mne omlouvá můj první ťukanec na mých milovaných Bulovách moon. Řekl jsem si , že do práce potřebuji něco,kde nebudu plakat po nějaké ráně. A toto je výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
černýKORZÁR Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 V 15. 3. 2021 v 20:50, MarosRy napsal: Je tam i ten mechanizmus jak drzi ta ochrana korunky - da se sundat. Tak jak je hodnotíš po roce a půl užívání? Přežily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 25. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 V 19. 8. 2022 v 12:55, černýKORZÁR napsal: Tak jak je hodnotíš po roce a půl užívání? Přežily? Jojo....jako neni to original ale hodinky jsou to slusne, dobre se nosi a jsou celkem solidni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Chtěl jsem pořídit nějaké pseudo vintážky na lítačku. Musím Steeldivu vyseknout poklonu k pouzdru, mašiny mají dobrý, slicovani, třeba lunety s pouzdrem je parádní. Obecně, zpracování oceli je jejich silnou stránkou. Korunka se mi popravdě nelíbí, leštěné prohlubně vs broušené výběžky, nevím... závit je krátký, šroubování nepůsobí moc hladce. Slabší, jak už to ostatně u Číny bývá, je cifr. Podivně šedý bez jakékoliv hloubky. Lumi také jen, aby se neřeklo. Ručky ujdou. Dnes v době, kdy už mě hodinky trochu pustily, střídam je a už je detailně nezkoumám...mi přijdou jako dobrou volbou, když člověk nechce moc utrácet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Tuňáková homage. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ahoj, chci se jen zeptat. Měl už někdo z vás problém např. s korunkou nebo vodotěsností ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriček Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna A čo tak rolex submariner homage, už sú to dva týždne čo mám steeldive sd1953 kúpené z aliexpressu za 62 eur a asi som mal štastie na kus lebo mi robia +2s za den nechápem a ta luminiscencia je jak kryptonit, zafír s kyklopom keramická luneta vycentrovaná perfektne, to mi teda povec že toto čínanec vyprodukuje a predá za taku cenu, samozrajme že nie sú perfektné ale také pažravé seiko ti čo predá za 62 eur ? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @kriček To tvoje pažravé Seiko vráží miliony do reklamy, další miliony do vývoje, sponzoringu a platí lidem spravedlivou mzdu, co dělá číňan? Krade design a lidi zaplatí dvěma pytlíkama rýže, tak se vzpamatuj. Prvně jsem tvůj příspěvek nechtěl ani schválit, ale potom jsem si to rozmyslel... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Dostal ode mne etickou SZ. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se