Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám příslužbu, tak snad bude klid a budu moct hltat Tvůj další projekt :0) .... Dik za info 😉

: ps Škoda, že nevyšla ta Vysočina  

Odesláno
  V 26. 1. 2021 v 17:42, Lobber napsal:

: ps Škoda, že nevyšla ta Vysočina  

Rozšířit  

Tak vono točit starýho jezevce na člunu je trochu jiný kafe než nekontaktovaný indoše uprostřed Amazonie. Na to by musel midloch ještě trochu potrénovat aspoň u inuitů, póníů, papuánců a berberů.

sorry, musel jsem 😂

Odesláno
  V 26. 1. 2021 v 18:02, bandicoot napsal:

Tak vono točit starýho jezevce na člunu je trochu jiný kafe než nekontaktovaný indoše uprostřed Amazonie. Na to by musel midloch ještě trochu potrénovat aspoň u inuitů, póníů, papuánců a berberů.

sorry, musel jsem 😂

Rozšířit  

😂

Odesláno
  V 26. 1. 2021 v 18:02, bandicoot napsal:

sorry, musel jsem 😂

Rozšířit  

Tvl .... Koukám, že příště budu muset být konkrétnější ☝️😂 

Ale jooo, máš pravdu - na to bohužel nemá dosti zkušeností :0D 

Odesláno

Díky Midlochu, bylo to velmi inspirativní. Speciálně v dnešní době, kdy nejde jet skoro nikam.

Na druhou stranu už vím, že do pralesa asi fakt nepojedu, max na Boubín 😀

Odesláno

Smekám, moc se mi to líbilo a hlavně ti to vyprávěl pan vyprávěč. Miluji jeho charismatický hlas. Mě by tam nedostali ani párem volû 🙂 Taky mě potěšil parťák s dcerkou z kraje razovitého 👍. Obdivuji takto dobrodružné lidi, já moc nejsem na larvy kladené do mého těla. Ale díky dobrodruhům jako jsi ty a parťák z Ostravy se můžem my gaučáci kochat panenskou přírodou a kmeny, které se živí jako jejich předci před staletími. Velká poklona.

Odesláno
  V 27. 1. 2021 v 21:37, M3maniac napsal:

Smekám, moc se mi to líbilo a hlavně ti to vyprávěl pan vyprávěč. Miluji jeho charismatický hlas. Mě by tam nedostali ani párem volû 🙂 Taky mě potěšil parťák s dcerkou z kraje razovitého 👍. Obdivuji takto dobrodružné lidi, já moc nejsem na larvy kladené do mého těla. Ale díky dobrodruhům jako jsi ty a parťák z Ostravy se můžem my gaučáci kochat panenskou přírodou a kmeny, které se živí jako jejich předci před staletími. Velká poklona.

Rozšířit  

Diky moc!!! 👍👍👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...