ZdenálGT Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Ukázka vypadá dobře. Určitě kouknu.
Lobber Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Mám příslužbu, tak snad bude klid a budu moct hltat Tvůj další projekt :0) .... Dik za info : ps Škoda, že nevyšla ta Vysočina
Violoncello Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Krásný úspěch, blahopřeji! Rád se podívám. Děkuju!
bandicoot Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 17:42, Lobber napsal: : ps Škoda, že nevyšla ta Vysočina Rozšířit Tak vono točit starýho jezevce na člunu je trochu jiný kafe než nekontaktovaný indoše uprostřed Amazonie. Na to by musel midloch ještě trochu potrénovat aspoň u inuitů, póníů, papuánců a berberů. sorry, musel jsem
midloch Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 17:42, Lobber napsal: Mám příslužbu, tak snad bude klid a budu moct hltat Tvůj další projekt :0) .... Dik za info : ps Škoda, že nevyšla ta Vysočina Rozšířit Urcite vyjde priste!
midloch Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 18:02, bandicoot napsal: Tak vono točit starýho jezevce na člunu je trochu jiný kafe než nekontaktovaný indoše uprostřed Amazonie. Na to by musel midloch ještě trochu potrénovat aspoň u inuitů, póníů, papuánců a berberů. sorry, musel jsem Rozšířit
Lobber Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 18:02, bandicoot napsal: Tak vono točit starýho jezevce na člunu je trochu jiný kafe než nekontaktovaný indoše uprostřed Amazonie. Na to by musel midloch ještě trochu potrénovat aspoň u inuitů, póníů, papuánců a berberů. sorry, musel jsem Rozšířit Tvl .... Koukám, že příště budu muset být konkrétnější Ale jooo, máš pravdu - na to bohužel nemá dosti zkušeností :0D
nickie Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 ufffffffffff. chvílemi mi běhal mráz po zádech. tohle jsem v Peru tedy nezažil. klobouček a poděkování
Jerryl Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Díky Midlochu, bylo to velmi inspirativní. Speciálně v dnešní době, kdy nejde jet skoro nikam. Na druhou stranu už vím, že do pralesa asi fakt nepojedu, max na Boubín
rmx Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Jste magoři, v dobrém smyslu slova. Moc pěkná kamera
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 koukal jsem, perfektni, jako fakt perfektne natoceno, diky
midloch Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Moc moc diky vsem! Moc to pro me znamena! Diky
tikzot Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Taky se přidávám, maš můj velký obdiv, já bych to nedal psychicky ani fyzicky Klobouček ostravácí
bandicoot Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Z toho pavouka bych se posral. Bez kvéru bych se asi cejtil nesvůj. Ne kvůli lidem, ale kvůli větší havěti. Bylo to supr.
michal.s Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Dokument parádni, ale dobrovolně bych tam nejel. Tu všemožnou jedovatou havěť nemusím.
M3maniac Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Smekám, moc se mi to líbilo a hlavně ti to vyprávěl pan vyprávěč. Miluji jeho charismatický hlas. Mě by tam nedostali ani párem volû Taky mě potěšil parťák s dcerkou z kraje razovitého . Obdivuji takto dobrodružné lidi, já moc nejsem na larvy kladené do mého těla. Ale díky dobrodruhům jako jsi ty a parťák z Ostravy se můžem my gaučáci kochat panenskou přírodou a kmeny, které se živí jako jejich předci před staletími. Velká poklona.
midloch Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 V 27. 1. 2021 v 21:37, M3maniac napsal: Smekám, moc se mi to líbilo a hlavně ti to vyprávěl pan vyprávěč. Miluji jeho charismatický hlas. Mě by tam nedostali ani párem volû Taky mě potěšil parťák s dcerkou z kraje razovitého . Obdivuji takto dobrodružné lidi, já moc nejsem na larvy kladené do mého těla. Ale díky dobrodruhům jako jsi ty a parťák z Ostravy se můžem my gaučáci kochat panenskou přírodou a kmeny, které se živí jako jejich předci před staletími. Velká poklona. Rozšířit Diky moc!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se