Logarex Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 V 18. 7. 2024 v 0:22, petanbub napsal: Ahoj všem! Ten retro design PRX z konce sedmdesátek, hlavně integrovaný náramek se mi zalíbil už před pár lety když s nimi přišli. Určitě se mi více líbila verze s automatickým strojkem, ale pak jsem si něco přečetl o Powermaticu (značnou část právě zde) a nějak mě to přešlo... ale pak udělali verzi Chrono, kde je ETA Valjoux A05.H31, tedy v podstatě klasický workhorse Valjoux 7753 a já věděl, že je jednou zkusím, otázka jen kdy... no a tak je mám a představte si to. Jsou mi velký. Tušil jsem to, ale stejně to zkusil... ...když ten broušený hranatý kov v kombinaci s modrou vypadá fakt dobře Nejhezčí verze. Taky mě dost zajímají. Klasicky PRX jsem zkoušel a nic pro mě, ale tyhle ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 V 3. 11. 2024 v 14:36, Logarex napsal: Nejhezčí verze. Taky mě dost zajímají. Klasicky PRX jsem zkoušel a nic pro mě, ale tyhle ️ Asi do nich půjdu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 před 22 minutami, D.J. napsal: Asi do nich půjdu .. Já mám na cestě jedny zelené, tak jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 před 24 minutami, Logarex napsal: Já mám na cestě jedny zelené, tak jsem zvědavý Paráda! Písni dojmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Tak ja uz je mam doma Za mne by mohly byt jeste vetsi. Mam rad velke hodinky. Mam ve sve sbirce spis 44-46. Ale asi si zvyknu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Tak si zvykám.. dobrý pocit převládá.. . Konečně mám ne-úplně kulaté hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Denne na ruce.. libi se mi cim dal vic. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 V 5. 9. 2024 v 8:44, lukassob napsal: Novinky https://monochrome-watches.com/tissot-prx-40-powermatic-80-gradient-dials-tissot-prx-40-powermatic-80-forged-carbon-silicon-2024-hands-on-review-specs-price/ Tady se povedly všechny, ale ten karbon vypadá luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 před 2 hodinami, marektomas98 napsal: Tady se povedly všechny, ale ten karbon vypadá luxusně Jo, to jo.. moc zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Škoda, že nemají karbonový tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 PRX 25 mm https://timeandtidewatches.com/tissot-prx-25mm-introducing/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 PRXy se Tissotu fakt povedly. Baterky, automaty, klasika, barvičky, chrona, teď i malé dámské které budou na holkách s malou rukou vypadat skvěle… Celkově jsou sexy. Jako fakt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Tak ještě velikost 2,5 a zase si je koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Ty jo.. 25mm, to musi byt nazivo uplne titerny hodinky i na damsky ruce. To je snad tak na dite, ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 Su mile, male, decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna No...bude těžké se jich vzdát dárek pro tátu k 70ce. Jsou fakt suprový a ta guma top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se