CEGY Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 před 17 minutami, Spongebob napsal: Ahoj, prosimtě ještě bych se chtěl zeptat ohledně toho tahu... není to "štěrchátko"? = plechová lacinost? vypadá jako dobře... jen ať vím co čekat. Nn, tah je solidni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 před 2 minutami, CEGY napsal: Nn, tah je solidni. tak super, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 (upraveno) Na tohle jsem narazil... ENDICOTT Upraveno 27. srpna 2022 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 A zase to podělali sponou, to tam nemůžou dát aspoň tu malou třídírkovou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 14 hodinami, lukassob napsal: Na tohle jsem narazil... ENDICOTT Hmmmm krásný! Eco drive, 100m, safír..400$.. to jsem zase neměl vodět ty modrý bicolory vypadaj sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Černý datumový věnec je ok. Jen to ecodrive cpou do všeho. Do drahých i levných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Pěkné, kdyby měly rádio, tak by byly špica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 keby mali atomat, to by bola spica, takto je to len dalsia baterka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Jdu dělat popcorn před 4 hodinami, KOCKOPEES napsal: Jen to ecodrive cpou do všeho. Do drahých i levných hodinek. Jako že ecodrive by měly mít jen ty dražší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Nevím. Ten strojek je levný tak asi ty levné? Prostě je to v hodinkách za 25 nebo za 3 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Ukaž mi prosím citizeny za 25 tis ve kterých je J810 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Já se nebavím přímo o verzi strojku. Jde mi obecně o solár Citizen jako ecodrive. To že k tomu dám pár serepeticek navíc nezmění to že je to levný Quartz strojek. Ale to jen subjektivně pro mě. Chápu že když k tomu dám stopky. Rádio kontrolu času. GPS atd.... Tak to něco stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 A do Eco-drive za 150 nedali ani datum, darebáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Kdo čeká na barvičky - mám info od distributora, že dodání bude až na přelomu září a října. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Ja na tyhle modely furt koukam a jak koukam, tak mi cim dal tim vic prijde, ze maji moc tenke rucky oproti indexum. Zacina mi to vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Co chceš za ty prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Před hodinou, AndyAaron napsal: Ja na tyhle modely furt koukam a jak koukam, tak mi cim dal tim vic prijde, ze maji moc tenke rucky oproti indexum. Zacina mi to vadit. Buď rád, stejně musíš šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Mate pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 3 hodinami, AndyAaron napsal: Ja na tyhle modely furt koukam a jak koukam, tak mi cim dal tim vic prijde, ze maji moc tenke rucky oproti indexum. Zacina mi to vadit. To si mě votrávil. Teď budu muset došetřit na OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se