Spongebob Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, bosco napsal: Co říkáte na nové Citizen Eco-Drive Sports AW176X? Průměr pouzdra 43 mm WR 100 m Minerální sklo Datumovka zvýrazněná kyklopem O pohon těchto solárek se stará Miyota J810 s rezervou chodu 8 měsíců. Ty žluťásky pěkný.. ale ty tištěný indexy by mě asi začly vadit.. A ty poslední modročerný jsou co zač? Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jenom jiná barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 V 12. 4. 2023 v 18:01, Spongebob napsal: Ty žluťásky pěkný.. ale ty tištěný indexy by mě asi začly vadit.. A ty poslední modročerný jsou co zač? Jak zmiňuje kolega, pouze další barevná varianta Nevím proč, ale podoba indexů mi tady vůbec nevadí, i když by bylo zajímavé vidět, jak by nějaké výraznější orámování změnilo charakter hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Zrovna jsem narazil na tyhle. Jsou dost podobné Citizen Fujitsubo akorát v oceli a za lidovku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Tusim som uz sem daval, ale nevadi. Mne sa velmi pacia a su z roku, kedy som sa narodil. Beru ma viac, ako tie titanove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Aha tak to sorry. Každopádně se mi líbí. Dokonce jsem viděl už i pár fotek na NATO strapu a taky dobrý. A ano taky se mi líbí víc jak ta titanová verze. Dokonce a to se divím mi tam nijak nepřekáží ta zlatá luneta. No vypadá to že mám o čem přemýšlet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 1 minutou, Kalisport napsal: Aha tak to sorry. Každopádně se mi líbí. Dokonce jsem viděl už i pár fotek na NATO strapu a taky dobrý. A ano taky se mi líbí víc jak ta titanová verze. Dokonce a to se divím mi tam nijak nepřekáží ta zlatá luneta. No vypadá to že mám o čem přemýšlet . Reference? Cena a dostupnost? Vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Ty na tahu jsou NY0125-83E Ty hnědé jsou NY0125-08W S dostupností to bude asi těžší, ale momentálně máme štěstí a na timestore je mají s cenovkou do 7 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 (upraveno) https://www.sakurawatches.com/citizen-promaster-marine-series-mechanical-diver-ny0125-83e NATO im velmi sekne https://www.timestore.sk/ny0125-83e 5 rokov zaruka Upraveno 13. června 2023 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Som netusil, ze sa uz daju kupit aj u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Dívám se na to a asi by mi vadila ta výška pouzdra. Vim, jsou to potapky, ale i tak by mohly být nižší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Že by alternativa k 63MAS od Seika. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Snad to tu nebylo: https://zenmai-tokyo.com/2023/06/14/series8-gmt/amp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Ty jsou epesní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 (upraveno) Black Diver https://www.fratellowatches.com/hands-on-black-dlc-citizen-promaster-mechanical-diver-200m-nb6025-59h/ Upraveno 1. července 2023 uživatelem lukassob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 BN0165-55L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 V 13. 6. 2023 v 22:12, Roman-ZA napsal: Som netusil, ze sa uz daju kupit aj u nas. Tyhle jsou povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 V 4. 7. 2023 v 13:34, Dushakx napsal: Tyhle jsou povedený. Pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Nevím, zda už tu nebyly, ale nezaznamenala jsem... Citizen Eco-Drive 365 - novinky s retro nádechem a rezervou chodu až 1 rok. Vzhled novinek je inspirován quartzovým modelem s označením Citizen Quartz E.F.A., který Citizen uvedl na trh v roce 1973 (tehdejší hodinky se mohly pochlubit skvělou přesností , která se měla pohybovat v rozmezí -5 až +5 s/ měsíc). Pohon Eco-Drive, safír, WR 100m, průměr pouzdra 42,5 mm, v ČR budou dostupné pouze dvě z celkem tří variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se