Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

Nikde jsem nenašel foto zadní strany ... to by mě zajímalo jestli tam vůbec něco bude :)

A ještě jeden detail ... luneta je klasicky potápěčská jednosměrná.

První modrá varianta se mi asi líbí víc, ale tohle je aspirant na klasiku :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem doufal, že budou čerpat z Tudor Submariner 7928. Jestli se nepletu, tak inspirace je 7016, který byl dodáván jak s černým, tak modrým cifrem a byl také dodáván MN. Zatím, co jsem vyčetl, tak dýnko by mělo být bez dalšího označení s tím, že dodávané hodinky v minulosti také nebyly značené. Luneta má 60 kliků. Za mě lepší počin, než mít na armováku Red Bull. 

Odkaz ke komentáři

Tudor se již dlouho profiluje jako samostatná svébytná značka, který již nechce být ve stínu Rolexu, jako jeho levnější alternativa. Takže nemyslím, že by chtěli jakkoli s Rolexem sdílet prvky, jako jsou mercedes ručky, či název Submariner. To by je vrátilo tam, kde zcela zjevně být nechtějí.

Odkaz ke komentáři

No, já bych zase řekl, že v některých designových prvcích se Tudor k Rolexu čím dál víc přibližuje. Kdo držel např. BB36 první i druhé generace, ví, co mám na mysli. Nový tvar pouzdra, boční profil a tvar korunky, to vše je najednou dost podobné OP/DJ.

Neříkám tím ale, že Tudor někdy v budoucnu začne používat mercedes ručičku nebo název Submariner. To by bylo opravdu naivní očekávat.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ty Polar BB Pro dávají dost smysl 🙂 ... já bych potřeboval ty BB Pro v 41 mm

Podle mě přijdou s jinými barevnými modifikacemi posledních BB 41 (zatím jen Burgundy), případně i u BB 54

U Pelagosů moc nevím, FXDéčka jsou celkem vystřílený :-)... možná modrá/zelená barva u 39 mm??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...