Danny35 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 před 1 minutou, steel napsal: docela jsem si oddychl a usetril kilo to je pravda, dopadlo to na výbornou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 před 47 minutami, steel napsal: docela jsem si oddychl a usetril kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Cerne fxd uz jede cinan taky nejakou dobu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 před 1 hodinou, Jarett napsal: Černou variantu už více než rok používá SEAL Team Six ! https://www.watchesofespionage.com/blogs/woe-dispatch/seal-team-six-tudor-s-black-fxd Díky za odkaz, pěkné čtení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Cerne fxd uz jede cinan taky nejakou dobu…Budiž jim ke cti, že kolem toho soudruzi alespoň nedělali takový humbuk:-)No alespoň se kreativci od Tudoru moc nezapotili, to se taky cení;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 (upraveno) Nikde jsem nenašel foto zadní strany ... to by mě zajímalo jestli tam vůbec něco bude A ještě jeden detail ... luneta je klasicky potápěčská jednosměrná. První modrá varianta se mi asi líbí víc, ale tohle je aspirant na klasiku Upraveno 15. září 2023 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Ale jo, půjdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Takto vypadala inspirace ... nudné a nenápadné vojenské hodinky. Přesně tak, jak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 (upraveno) Puvodne jsem si myslel, ze udelaji znovuzrozeni tohodle modelu, samo bez toho lizance od kulky Upraveno 15. září 2023 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Také jsem doufal, že budou čerpat z Tudor Submariner 7928. Jestli se nepletu, tak inspirace je 7016, který byl dodáván jak s černým, tak modrým cifrem a byl také dodáván MN. Zatím, co jsem vyčetl, tak dýnko by mělo být bez dalšího označení s tím, že dodávané hodinky v minulosti také nebyly značené. Luneta má 60 kliků. Za mě lepší počin, než mít na armováku Red Bull. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Tudor se již dlouho profiluje jako samostatná svébytná značka, který již nechce být ve stínu Rolexu, jako jeho levnější alternativa. Takže nemyslím, že by chtěli jakkoli s Rolexem sdílet prvky, jako jsou mercedes ručky, či název Submariner. To by je vrátilo tam, kde zcela zjevně být nechtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 No, já bych zase řekl, že v některých designových prvcích se Tudor k Rolexu čím dál víc přibližuje. Kdo držel např. BB36 první i druhé generace, ví, co mám na mysli. Nový tvar pouzdra, boční profil a tvar korunky, to vše je najednou dost podobné OP/DJ. Neříkám tím ale, že Tudor někdy v budoucnu začne používat mercedes ručičku nebo název Submariner. To by bylo opravdu naivní očekávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Já bych ani nechtěl, aby použily něco, co patří Rolexu a jsem rád, že jdou svou vlastní cestou a chtějí vystoupit ze stínu Rolexu. Jen jsem čekal něco víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 M. N. furt rulez víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Sem zvědavý s čím se Tudor vytasí v roce 2024...nějaké tipy, přání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Tak sám jsem zvědavý s čím přijdou. Rok 2023 byl plný FXD variant, tak snad už se vyčerpali tímto směrem. Co bych rád, ale asi se nedočkám by bylo: Tudor Submariner Tudor Black Bay Pro Polar Tudor Black Bay 36 v bronzu, to by bylo maso (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Já bych bral pepsiny v 39 pouzdře. Tak uvidíme za pár měsíců:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Já očekáváme zdražení aspoň 2x za rok)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Ty Polar BB Pro dávají dost smysl ... já bych potřeboval ty BB Pro v 41 mm Podle mě přijdou s jinými barevnými modifikacemi posledních BB 41 (zatím jen Burgundy), případně i u BB 54 U Pelagosů moc nevím, FXDéčka jsou celkem vystřílený :-)... možná modrá/zelená barva u 39 mm?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se