MichalSVK Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ktore Chrona sa viac lubia? Ja som vzdy team biely cifernik, ale tuto by som bral cierny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 8 minutami, Liqid napsal: Ve videu říkali myslím hliník luneta. S keramikou by lezli do území Dayton. Všechno hliník, keramika tam neprojde podle mne jeste hodne dlouho stejně tak ten gold BB, nedaj ho na tah, protože by to bylo moc super a lezli by do zelí Rolexu.. a taky samozřejme cena už by byla asi úlet na Tudor myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Ted me napadlo, ze vlastne vubec nechapu, na ktery z tech predstavenych modelu se vztahovalo to cerveno-cerne promo video. Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Asi maskovaci manevr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Hmm, takze zlato na strape. Moze byt nieco este viac gycove?? Inak celkovo taky normalny facelift modelovej rady. Na buduci rok moze pribudnut cerveny BB58 a o dva roky svetlosivy... No a o tri sa dockate tej Pepsiny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Asi jsem už úplně vyhorelej,ale mě se líbí totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 3 minutami, Dokusan napsal: Asi jsem už úplně vyhorelej,ale mě se líbí totok Já možná taky, ale mně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Pandy se mi líbí moc, ale budou mi velký. Zlatý BB58 jsou trochu úlet, bronzáky by možná byly lepší. Ale ty BB28/36/41 zejména v 36 mi přijdou moc dobrý. Nic revolučního, ale kdybych je neměl v černý, tak bych při výběru hodně váhal. Ty se povedly. A jsem rád, že neudělali BB36 inhouse, čekal jsem na něj dva roky a nevydržel. Kdyby byl teď představanej, asi bych tloukl hlavou o zeď . Jinak ty barvy v promo videu jsou prostě barvy Tudoru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Super, nic co by mě vyloženě chytlo za gule, to jsem si oddych, nebude další dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Před hodinou, ensi napsal: Ted me napadlo, ze vlastne vubec nechapu, na ktery z tech predstavenych modelu se vztahovalo to cerveno-cerne promo video. je to vidět tady EDIT: nicméně nic co by dávalo nějaký smysl Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem krtekon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Skodaa toho BB36 - ja som naopak dufal, ze tam daju in-house... Nejako mi tam ta Sellita nevonia... Viem, viem - lahko sa servisuje, je spolahliva, ale tych 38 hodin je sakramentsky malo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Otázka je, jestli by se tam inhouse vešel...dělat novou strojovnu pro okrajový model nedává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Fakt jsem veril, ze vylezou s novyma Rangerama. Zas nic. Bida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Cena u BB36 ostala alebo sa menila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Mozna su divnej, ale mne se docela libi i ty zlaty BB58. Jenom je fakt nedavam na tom natu a remenu, asi bych potreboval tah na ne no. Pandy chrona se mi ale libi moc, ty rad na ruce vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 15 minutami, brownwld napsal: Mozna su divnej, ale mne se docela libi i ty zlaty BB58. Jenom je fakt nedavam na tom natu a remenu, asi bych potreboval tah na ne no. Pandy chrona se mi ale libi moc, ty rad na ruce vyzkousim Vůbec nejsou zlý, ale na tom řěmenu je to škoda, i tak je cena 16.000 swiss a už to je masakr, na tahu by stály podstatně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Hele on právě řemen zachovává vintage pracovní look, k volezlejm džínům a odrbaný košili super, plus k tomu nahodíš RV a seš na farmě king. Nejsou to leštěnky do kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ty chrono pandy jsou pecka. Asi budu mít nutkání, i když jsem se zařekl, že další černé hodinky nepotřebuju Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Jak se dívám na cenu těch zelených goldů, začínám si říkat, že Harrods limitka dává čím dál tím větší smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ta zelená je ale hnusna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se