Jump to content

Tudor novinky

petr_cha

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 6 minutami, petr_cha napsal:

Ja ti nevim.. bys vsem vysvetloval, to není bronz, to je fakt zlate... zlato na strapu... nelibi se mi to..

Jasně, že to moc nedává smysl. Když už zlato, tak komplet! Stříbrný hodinky už jdou zcela mimo mě.

A musím říct, že jak jsem Tudor jednu chvíli chválil za to, jak se relativně snaží trošku odprostit od Rolexu (modelama jako North Flagy a Pelagosy), tak poslední roky je to zas klasický ždímání jednoho tématu. Což ekonomicky chápu, ale nějak mě to neba. Na jejich obranu, ale celej hodinářskej svět až na pár vyjímek vlastně dost stagnuje

Tak přiznám se, že po prozkoumání těch BB chrono jsem dost zklamanej. Ale říkám to každej rok a pak po čase slintám nad skoro vším.

BB chrona super. Mám ty původní ocelové a asi udělám výměnu za pandy. Ta luneta je keramika nebo plech?

no a BB58.. nevím co si o tom mám myslet. Pro koho to asi taky je. Pro Číňany? Nevím.

před 1 minutou, Ace84 napsal:

BB chrona super. Mám ty původní ocelové a asi udělám výměnu za pandy. Ta luneta je keramika nebo plech?

no a BB58.. nevím co si o tom mám myslet. Pro koho to asi taky je. Pro Číňany? Nevím.

Myslim ze plech...