Přejít na obsah

New Rolex 2021

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno

Rolex zveřejnil novou upoutávku na letošní novinky 2021

• Odpovědi 287
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno

Tak nový Explorer II jsou jasný 👍

Uvidíme jestli něco provedou i s jedničkami 🤔

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Myslím, že jedničky budou mít po vzoru Subů 41 mm :) Jinak Expy 2 jistota. Jsem hodně zvědav a těším se co představí :) 

Odesláno

Hezká upoutávka a představení beru jako takový malý dárek k mým narozeninám :thumbsup_anim: 

ragu, waiting listu se vůbec neboj, normálně se napiš a třeba by budeš mít kliku jako já....za zkoušku nic nedáš.

Odesláno (upraveno)
  V 2. 4. 2021 v 10:34, sashator napsal:

To zas bude o milimetr jiný pouzdro a novinka roku:default_biggrin:

Rozšířit  

Tiež ma napadlo, že to zase bude porovnávanie noviniek - fotka nové vedľa starých a k tomu titulok "nájdi 2 rozdiely" 🙂 (No to nič nemení na tom, že robia kvalitné hodinky.)

Upraveno uživatelem Pán času
Odesláno

Keramický bezel na hodinkách do extrémních podmínek nebude ani boha, tomu se mi nechce věřit a pokud ano, tak u horolezců a jeskyňářů bude do roka pryč :D Tady vypadá i sklo zelené jak u Milgausů a to by tam bylo možná i super :punk: A bude to Explorer II nebo III, když je to výročí? Asi se nic neví, jasný, jenom špekulace....

Odesláno

Takže příplatková keramická luneta, o 0,1mm větší průměr, furt stejně hnusnej Oyster tah a vevnitř 3230 se 70-hodinovou rezervou chodu. A v příštích týdnech další vlna výprodejů trezorů + camrání se “novýma” kouskama, s cenovkou neodolatelně navýšenou jen o 20%? :smoke:

Odesláno (upraveno)

Neopomíjel bych taky další obrázky ve vídeu. Např. ty mraky a v pozadí hory.... expy 1 s bílým cifrem? Jo a k tomu barevnému nádechu skla si spíš myslím, že je to barva od lumi a ne zabarvení skla...

Upraveno uživatelem 4st0n
Odesláno
  V 2. 4. 2021 v 18:51, Radek124 napsal:

Takže příplatková keramická luneta, o 0,1mm větší průměr, furt stejně hnusnej Oyster tah a vevnitř 3230 se 70-hodinovou rezervou chodu. A v příštích týdnech další vlna výprodejů trezorů + camrání se “novýma” kouskama, s cenovkou neodolatelně navýšenou jen o 20%? :smoke:

Rozšířit  

Vcelku optimistické myšlení 😂

Odesláno
  V 2. 4. 2021 v 18:42, African napsal:

Keramický bezel na hodinkách do extrémních podmínek nebude ani boha, tomu se mi nechce věřit a pokud ano, tak u horolezců a jeskyňářů bude do roka pryč :D 

Rozšířit  

Bejvavalo :) 

Kdyz muzou byt SD v bicoloru...

069957DF-4062-40E2-B3E3-64945A923F81.jpeg.4a800918bd1519586351ae5a332353a9.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...