ondrejm Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 před 56 minutami, actionman1 napsal: Skusal som obe v Bechyne na mojej 17,5 cm ruke: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A modré jsi nezkoušel? Nebo je neměli? Ty mají aplikované indexy a přijdou mi takové hezčí.
huhu4d Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 No nepotesil si ma seventies mi takmer naisto budu velke. Seaq ideal, ale taha ma to viac ku nepotapkam asi....
xbraj19 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 @actionman1 Nevíš jestli tam měli i Panomaticlunary? Přemýšlím o nich a chětl bych je vyzkoušet. Na Lange jsem moc chudý
Karussell Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 Seventies jsou bomba, ale SeaQ na mě působí, jako Glycíny za 15k...pardon...
exell Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 SeaQ na mě naživo udělaly mnohem větší dojem než na fotkách. U spousty hodinek je ten rozdíl velký, ale u těchto dramaticky největší.
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 před 17 minutami, xbraj19 napsal: @actionman1 Nevíš jestli tam měli i Panomaticlunary? Přemýšlím o nich a chětl bych je vyzkoušet. Na Lange jsem moc chudý Este som skusal toto. Ale to su senatory pokial sa nemylim. Panomaticlunary sa nepamätam. Ale tie foto nie su z jednej navstevy ale asi z dvoch naposledy tam mali asi pred mesiacom zlty seventies chrona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 před 6 minutami, Karussell napsal: Seventies jsou bomba, ale SeaQ na mě působí, jako Glycíny za 15k...pardon... SeaQ dizajnom na mna tiez nic moc, sice teraz som tam videl aj modre a zelene, ale robustnostou a spracovanim parada.
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 před 1 hodinou, huhu4d napsal: No nepotesil si ma seventies mi takmer naisto budu velke. Seaq ideal, ale taha ma to viac ku nepotapkam asi.... Aj za mna nepotapky. Tie SeaQ za tie prachy no neviem. Ale seventies su bomba treba skusit ako sadnu a pripadne aj nechrona a porovnat si myslim.
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 před 1 hodinou, ondrejm napsal: A modré jsi nezkoušel? Nebo je neměli? Ty mají aplikované indexy a přijdou mi takové hezčí. Modre som neskusal, hlavne som chcel skusit pocit na ruke. Ako pisem vyssie, robustnost parada, spracovanie a toolovost tiez ale cena a dizajn u mna nejak dokopy v tomto pripade nejde. Aj ked zelene ma zaujali jak som kolo nich siel je to nekonecny kruh :D:D:D
exell Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 @HondzaX ty suby má kamarád ale velkoparádnické
HondzaX Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Suby jsou pecka. Moc bych si je přál. Jen Teda najít nějaké v rozumné kondici a za rozumnou cenu je už celkem náročná disciplina.
actionman1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2021 Keď som ich už mal na chvíľu doma pokope ja momentálne takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladino125 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2021 Pekna zostava. Chrona od seika sa mi pacia.
Maxel Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2021 B-family se mi trochu rozrostla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2021 V 28. 11. 2021 v 17:11, actionman1 napsal: Keď som ich už mal na chvíľu doma pokope ja momentálne takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mas to v topu:-)
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2021 před 9 hodinami, Maxel napsal: B-family se mi trochu rozrostla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Radku máš to parádne. Vždy som si myslel, že Béčka sú len pre veľké ruky, ale kdeže
TCF Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2021 Obľúbená trojka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2021 Ondro, pěkná rodinka a boží fotka!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se