Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 56 minutami, actionman1 napsal:

Skusal som obe v Bechyne na mojej 17,5 cm ruke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A modré jsi nezkoušel? Nebo je neměli? Ty mají aplikované indexy a přijdou mi takové hezčí.

Odesláno
před 17 minutami, xbraj19 napsal:

@actionman1 Nevíš jestli tam měli i Panomaticlunary? Přemýšlím o nich a chětl bych je vyzkoušet. Na Lange jsem moc chudý :)

Este som skusal toto. Ale to su senatory pokial sa nemylim. Panomaticlunary sa nepamätam. Ale tie foto nie su z jednej navstevy ale asi z dvoch :D naposledy tam mali asi pred mesiacom zlty seventies chrona. 

Odesláno
před 6 minutami, Karussell napsal:

Seventies jsou bomba, ale SeaQ na mě působí, jako Glycíny za 15k...pardon...

SeaQ dizajnom na mna tiez nic moc, sice teraz som tam videl aj modre a zelene, ale robustnostou a spracovanim parada. 

Odesláno
před 1 hodinou, huhu4d napsal:

No nepotesil si ma ;) seventies mi takmer naisto budu velke. Seaq ideal, ale taha ma to viac ku nepotapkam asi....

Aj za mna nepotapky. Tie SeaQ za tie prachy no neviem. Ale seventies su bomba treba skusit ako sadnu a pripadne aj nechrona a porovnat si myslim. 

Odesláno
před 1 hodinou, ondrejm napsal:

A modré jsi nezkoušel? Nebo je neměli? Ty mají aplikované indexy a přijdou mi takové hezčí.

Modre som neskusal, hlavne som chcel skusit pocit na ruke. Ako pisem vyssie, robustnost parada, spracovanie a toolovost tiez ale cena a dizajn u mna nejak dokopy v tomto pripade nejde. Aj ked zelene ma zaujali jak som kolo nich siel :D je to nekonecny kruh :D:D:D

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...