HondzaX Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 @brownwld cena za ně není úplně přátelská. Ale i tak je po nich velká poptávka. Myslím, že jsou dokonce jedny tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 2 hodinami, HondzaX napsal: @brownwld cena za ně není úplně přátelská. Ale i tak je po nich velká poptávka. Myslím, že jsou dokonce jedny tady na fóru. Jak já ty GS moc nesleduju, tak jsem právě docela překpapenej z těch cen. Nový byly za $6300 (plus nějaká daň, nevím jak to přesně v US funguje, každej stát ji má myslím jinou atd atd) Teď jsem našel na WUS 3 kusy na prodej: 12,650$ 11,750$ 13,500$ Tak jsem jen překpavenej, jak i GS může růst na ceně, ale chápu, že je to limitka za mě i moooc hezká. Jen krapet nad můj limit. Takže gratulace majitelům a už nebudu víc OT v tomhle super vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 [mention=19795]brownwld[/mention] cena za ně není úplně přátelská. Ale i tak je po nich velká poptávka. Myslím, že jsou dokonce jedny tady na fóru.Ano, jedny jsou tu určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) před 8 hodinami, posmourny napsal: Ale jo, to by asi i vydržet mohlo. Není tam žádný vyloženě špatný kus Byla to ale dlouhá cesta . Ale zase jsem toho dost vyzkoušel Jediného čeho lituji je prodej Omega PO 45.5 cal. 2500 Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Věřím že po těch dvou letech co tu jsem to není úplně marná “rodinka” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Vintážní krabička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Věřím že po těch dvou letech co tu jsem to není úplně marná “rodinka”Tohle bych přesně potřeboval udělat s mojí sbírkou. Ale ono není úplně tak easy rozhodnout, který půjdou z kola ven Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 2 hodinami, chief napsal: Ale ono není úplně tak easy rozhodnout, který půjdou z kola ven V tvém případě tomu věřím . Já jsem si řekl že s tímhle jsem spoko. Do budoucna bych plánoval ještě jednu hodinkovnici o 4 kusech, ale co by v ní mělo být ještě nemám rozhodnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 doufám že i tohle se dá prohlásit za rodinné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 B rodina parádní! Navikum fakt sluší všechno. Já si nechtěně poskládal mezinárodní miniskupinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Aktuální sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Seamaster & flightmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 V 19. 1. 2022 v 16:51, M-72 napsal: Seamaster & flightmaster To je nádhera - jako kdyby právě vylezly z fabriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Pouzdra jsou hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Wow, jako z knizky. Krasna prace V 19. 1. 2022 v 16:51, M-72 napsal: Seamaster & flightmaster nadhera. jako z knizky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 No měly to dobře vymyšlené, perfektně se to nosí a sedí na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 moje další rodinka náramků a pásků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Wow, to ses teda vyřádil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Docela čumím, jak jsou ty varianty pěkný Dobra prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se