Arthur N. Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Anela: díky za rejpnutí, asi to budu muset předělat nebo prodat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Neprodas, prikupis a cely planung je v perdeli;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Vintage Citizen/Seiko oktajlung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Tak dalsi Seiko do seiko rodinky.Na pristi rok jsem si musel udelat fahrplan noseni abych je rovnomerne osoupaval a stale me bavily. Já bych to střídal po 45 dnech a mezi jednotlivá střídání dal 15 hod. pauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Sice nekompletna,ale ustajnena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 ja striedam po 2 týždňoch obvykle v nedeľu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Pravidelne nosim jen spodni radu, swatchky jsou manzelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Nosím všechny. Je ale pravda, že některé častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Ještě nějaký potapky a jsme kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Aktuálny stav závislosti. V kútiku srdca dúfam, že tento rok konečne zazvoní telefón a pridajú sa k ním aj Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 2qwer: pěkná krabička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Moc pěkná. Suby a Želvy, nic víc netřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Pravidelne nosim jen spodni radu, swatchky jsou manzelky.velice zajimavy rozsah:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Aktuálny stav závislosti. V kútiku srdca dúfam, že tento rok konečne zazvoní telefón a pridajú sa k ním aj Daytony. tady je to temer dokonaly set. Chybej mi tam nejaky vintage rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 tady je to temer dokonaly set. Chybej mi tam nejaky vintage rolex Haha, ďakujem. aj to sa snáď podarí v dohľadnej dobe. 5513/14060 ma lákajú Moc pěkná. Suby a Želvy, nic víc netřeba. Vďaka 2qwer: pěkná krabička Z lidlu <3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Kid_A: Jo ty Nite vedle reverso je dobrej kontrast ve vsech smerech Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Londoner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Kid_A: Jo ty Nite vedle reverso je dobrej kontrast ve vsech smerech tal nejak sem to myslel:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Měl jsem chrono návštěvu, tak jsem to vybalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 No potěš koště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Se mi docela ulevilo ;-) Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se